Jaka jest różnica między speedster'em a endurance monster'em w kalkulatorze mcmillana ?
Wiem, że gdy zaznaczę speedster to czasy są szybsze w rubryce speed paces oraz sprint paces, ale co nalaży wybrać przy trenowaniu ?
Myślę, że chodzi o to, że jak ktoś jest z natury szybszy, ma więcej włókien szybkoruczliwych to wybierza speedster, jak nie to te drugie. Albo to nie o to chodzi. I skąd mam wiedzieć, które mam zaznaczyć ?
Jak jest różnica między speedster a endurance monster?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W uproszczeniu musisz odpowiedzieć na pytanie: czy w szkole byłeś lepszy na 60 czy 1000 m?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
Byłem jednym z najszybszych w szkole, oraz byłem jednym z trzech co skakali w dal z rozbiegu naprawdę najdalej.Adam Klein pisze:W uproszczeniu musisz odpowiedzieć na pytanie: czy w szkole byłeś lepszy na 60 czy 1000 m?

Oraz byłem bardzo szybki w grach zespołowych np w piłce nożnej.
A nie pamiętam czasów na 60m oraz 1000m bądź nie było testów u nas.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Wciąż nie napisałeś co to znaczy szybki w szkole. Bo szybki mogłeś byc na 20m i 2000m. I tu i tu można mówić, że jest się szybkim, a znaczy zuełnie co innego.
Wysoki poziom skoczności sugeruje raczej zdolności srinterskie. Wybierz speedster.
Wysoki poziom skoczności sugeruje raczej zdolności srinterskie. Wybierz speedster.
Krzysiek