Jakiś czas temu pisałem na tym forum że chce zacząć biegać i stracić na wadze, po dobrych radach które otrzymałem w odpowiedziach pod moim postem oraz w prywatnych wiadomościach postanowiłem że właśnie to ten czas na zmiany. Początek był trudny i męczący lecz nikt nie powiedział że bedzie lekko. Mogę sie pochwalić że przez bieganie i zmianę odżywiania udało mi sie zgubić 20kg masy, jest i czuje się dużo lepiej, najbardziej zadowala to że wykonuje takie czynności o których kiedyś mogłem pomarzyć oraz to że kupuje sie ubrania bez żadnego stresu i nie przejmuje sie tym że w markowym sklepie nie bedzie dla mnie rozmiaru tak jak to bywało przy poprzednim wyglądzie ale to nie o tym chce pisać lecz pochwalić musiałem się

Teraz piszę w takiej sprawę też ważnej dla mnie a mianowicie jak to bywa po schudnięciu tyle kg pozostały przykre pamiątki czyli nadmiar obwisłej skóry na brzuchu i ponownie nie wiem jak sobie z nią poradzić wiec postanowiłem znowu spróbować na tym forum. Czytałem dużo o ćwiczeniach INSANITY (przeczytałem że bardzo dobrze działa na takie sprawy lecz jestem takim człowiekiem że zanim coś zacznę ćwiczyć muszę usłyszeć to od "zawodowców" że dana technika naprawdę pomaga :D wiec czy ktoś może stosował te ćwiczenia lub zna się na tyle żeby potwierdzić to że uda mi sie dzięki temu dokonać aby na zawsze zapomnieć o tej nadmiernej skórze. Mam też pytanie czy ktoś może z Was powiedzieć na czym polega BCA czy to działa na to że miesnie się wyrabiają czy aby przybrać na masie bo tez mówiono mi że dobrze to brać aby nabrać siły lecz boje się że po tych odżywkach przybiorę na wadze a nie o to mi chodzi. Z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam
P.S
Jestem mężczyzną
waga:80kg