mam zamiar włączyć tej zimy rowerek stacjonarny do budowania formy biegowej na lato (nie chce dyskutowac czy to szkodzi czy nie itd.)
obeznanych w temacie prosze o krótki prosty plan treningowy dla jednoczesnego biegania długich zimowych wybiegań 3-4 razy na tydzień
najbardziej mnie interesuje czas czestotliwosc i tempo czy np ma sens stosowanie na rowerku interwałów mysle osobiście że ma poza tym to przyjemne i zabija monotonie w dodatku do długich wybiegań
rowerek stacjonarny w biegowym treningu zimowym plan
- marcinostrowiec
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:09
Ja na rowerku bym robił jednak tylko tlen, bo jednak działają tam zupełnie inne mięśnie. Gdzieś nawet widziałem zastępowanie długich wybiegań rowerkiem.marcinostrowiec pisze:mam zamiar włączyć tej zimy rowerek stacjonarny do budowania formy biegowej na lato (nie chce dyskutowac czy to szkodzi czy nie itd.)
obeznanych w temacie prosze o krótki prosty plan treningowy dla jednoczesnego biegania długich zimowych wybiegań 3-4 razy na tydzień
najbardziej mnie interesuje czas czestotliwosc i tempo czy np ma sens stosowanie na rowerku interwałów mysle osobiście że ma poza tym to przyjemne i zabija monotonie w dodatku do długich wybiegań
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
intuicja ci bardzo dobrze podpowiada rób interwały wtedy łatwiej i milej czy trening spędzisz nie będzie nudy.marcinostrowiec pisze:mam zamiar włączyć tej zimy rowerek stacjonarny do budowania formy biegowej na lato (nie chce dyskutowac czy to szkodzi czy nie itd.)
Tompoz
Tompoz