rowerek stacjonarny w biegowym treningu zimowym plan

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mam zamiar włączyć tej zimy rowerek stacjonarny do budowania formy biegowej na lato (nie chce dyskutowac czy to szkodzi czy nie itd.)

obeznanych w temacie prosze o krótki prosty plan treningowy dla jednoczesnego biegania długich zimowych wybiegań 3-4 razy na tydzień

najbardziej mnie interesuje czas czestotliwosc i tempo czy np ma sens stosowanie na rowerku interwałów mysle osobiście że ma poza tym to przyjemne i zabija monotonie w dodatku do długich wybiegań
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
PKO
malag201
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:09

Nieprzeczytany post

marcinostrowiec pisze:mam zamiar włączyć tej zimy rowerek stacjonarny do budowania formy biegowej na lato (nie chce dyskutowac czy to szkodzi czy nie itd.)

obeznanych w temacie prosze o krótki prosty plan treningowy dla jednoczesnego biegania długich zimowych wybiegań 3-4 razy na tydzień

najbardziej mnie interesuje czas czestotliwosc i tempo czy np ma sens stosowanie na rowerku interwałów mysle osobiście że ma poza tym to przyjemne i zabija monotonie w dodatku do długich wybiegań
Ja na rowerku bym robił jednak tylko tlen, bo jednak działają tam zupełnie inne mięśnie. Gdzieś nawet widziałem zastępowanie długich wybiegań rowerkiem.
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

marcinostrowiec pisze:mam zamiar włączyć tej zimy rowerek stacjonarny do budowania formy biegowej na lato (nie chce dyskutowac czy to szkodzi czy nie itd.)

intuicja ci bardzo dobrze podpowiada rób interwały wtedy łatwiej i milej czy trening spędzisz nie będzie nudy.

Tompoz
Tompoz
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ