Przygotowania do kilometru

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Lime
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć, biegam teraz 1 km w 4 min, mam czas do lipca aby zejść jak najniżej (min. 3:30). Ogólnie teraz biegam rekreacyjnie, częściej jakieś interwały i koniec. Do tego mam 2x trening siłowy i 3x trening kalisteniczny. Czy ten trening będzie odpowiedni? http://bieganie.pl/?cat=19&id=2306&show=1
Głównie u mnie kuleje kondycja/wytrzymałość, bo biec dalej mogę, ale oddechu złapać nie mogę.
PKO
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak najbardziej czas do zrobienia, ten trening będzie ok. Trochę oprócz tego ćwiczysz - pamiętaj o regeneracji (czytaj: daj ciału chwilę też na odpoczynek).

Cieżko cokolwiek pomóc - opisz dokładnie co i jak biegasz.
teraz biegam rekreacyjnie, częściej jakieś interwały i koniec
To nie mówi absolutnie nic. To jest post w stylu: "Hej. Ogólnie mam auto, 4 koła - fajne bo własne i jeździ. Jak się świeci czerwona kontrolka to na stacji tankować GAZ, benzynę, czy ON?" Umiałbyś pomóc?
biegam ultra i w górach :)
karol54
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

cześć. Trochę dublujesz temat. Jest ich sporo na forum. Tak się składa że tez chcę zrobić dobry czas na 1km. Zacznij od początku po koleji jak się powinno robić wybiegania siłą biegówa itp. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie ale może ktoś z DOBRYCH chłopaków Ci pomoże, bardziej szczególowo.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ