marszobiegi

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
ruski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Co sądzicie o troche podkręconych marszobiegach?? ;) mam na myśli taki połączenie minuty szybkiego marszu z 3 minutami biegu na 80% HR max bez przerw przez okres okolo 100-120 minut ;)
Impossible is nothing
PKO
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35.59 w wieku 16lat

Nieprzeczytany post

Możesz spróbować a efekt sam odczujesz. Jeśli dopiero zaczynasz proponowałbym to skrócić o połowę lub nawet więcej a z każdym treningiem dokładać jeśli zadziała.
Jak na faceta z 4-cyfrowym IQ coś musiało jednak ujść mojej uwadze - to rzadko się zdarzało. Mogłem odcisnąć piętno na losach świata a odcisnę się na chodniku.
ruski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Wybiegane kilometry mam i taki trening nie zawsze odczuwam dlatego też myślę czy nie warto by zmienić proporcji np 4 minuty bigu na jedna marszu albo przenieść trening na teren bardziej urozmaicony
Impossible is nothing
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ruski pisze:Co sądzicie o troche podkręconych marszobiegach?? ;) mam na myśli taki połączenie minuty szybkiego marszu z 3 minutami biegu na 80% HR max bez przerw przez okres okolo 100-120 minut ;)
to juz nie musza byc marszobiegi tylko interwały czyli biegniesz te 80% i potem truchtasz - bo jak jestes juz wstanie biegac mocno to znaczy ze juz mozesz spokojniej truchtac na odpoczynek
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ