INTERESUJĄCE MIEJSCJA DO BIEGANIA - WARSZAWA
- pabulon
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam:)
Znacie może jakieś ciekawe miejsca do biegania w Warszawie oprócz: Agrykoli, Parku Skaryszewskiego, Lasu Kabackiego, Łazienek?
Zależałoby mi, aby były to miejsca o bardziej miękkim podłożu bo zależy mi na odpoczynku ścięgien etc.
Znacie może jakieś ciekawe miejsca do biegania w Warszawie oprócz: Agrykoli, Parku Skaryszewskiego, Lasu Kabackiego, Łazienek?
Zależałoby mi, aby były to miejsca o bardziej miękkim podłożu bo zależy mi na odpoczynku ścięgien etc.
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
Park leśny na młocinach. Piękna pętla ok 3,5km, szeroka, w całości po miękkim, niedawno "wyremontowana", tj wysypano podkład ze żwiru by ją podnieść dzięki temu nie ma kosmicznego błota. Minus latem to komary straszne, ale zimą biega mi się super.
Dojazd: skręcić do mcd na pułkowej i jechać do końca drogi, skręcić w lewo gdzie jest parking i juz
Dojazd: skręcić do mcd na pułkowej i jechać do końca drogi, skręcić w lewo gdzie jest parking i juz

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 43:09
- Życiówka w maratonie: 3:21:29
Też często biegam po tej ścieżce. Tak dla ścisłości to ma ona 8 km z kawałkiem w jedną stronę.Affinity pisze:Wzdłuż Wisły, po praskiej stronie. 16,5 km ścieżki o miękkim podłożu, ciągnącej się od mostu Łazienkowskiego do mostu Grota Roweckiego.
Biegam czasami Pętlę która ma ok. 26 km: ścieżka biegowa o której piszesz - mostem Grota na lewy brzeg, potem brzegiem Wisły do portu czerniakowskiego, Bartycka, Rodzynkowa, wał przeciwpowodziowy, most siekierkowski i Wałem Miedzeszyńskim do początku ścieżki.
Jak ktoś trenuje do maratonu to super trasa na długie wybieganie. Szkoda tylko że od czasu zamknięcia tunelu przeszkadza trochę ruch samochodowy puszczony nad samą rzeką
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
Dolinka Służewiecka
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
Polecam Lasek Bielański. Ostatnio biegałam tam po raz pierwszy ze znajomymi. Sporo podbiegów, miękkie podłoże, a jak pachnie! Cudnie 

-
- Zaprawiony W Bojach
Mazowiecki Park krajobrazowy. Pelno lesnych drog i sciezek troche pagorkow, mozna sobie trase o dlugosci ponad 30km wytyczyc. Malo ludzi wiec zazwyczaj jest cisza i spokoj.
- harti
- Zaprawiony W Bojach
las Bielański który mam po sąsiedzku, nie ma takiego tłoku jak w Kabackim :D
no i Kępa Potocka..
moje codziennie miejsca treningowe to głównie połączenie powyższych lokalizacji..
w najbliższym czasie poszerzę jeszcze o park na Młocinach + puszcza Kampinoska..
no i Kępa Potocka..
moje codziennie miejsca treningowe to głównie połączenie powyższych lokalizacji..
w najbliższym czasie poszerzę jeszcze o park na Młocinach + puszcza Kampinoska..
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40m00s
- Życiówka w maratonie: 2h59min09s.
- Kontakt:
klimatyczny jest Fort Bema. Nie wiem jak po zmroku z bezpieczenstwem, ja wyprawiam się tam tylko za dnia
Jest dużo ciekawiej niż po zwykłym parku

www.runtheworld.pl - bloguję
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44m:04s
- Życiówka w maratonie: 4:58:40
- Kontakt:
lasek bielański oraz pętlę ok.3,5km w lesie młocińskim
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
Mam zamiar zrobić wybieganie z Konstancina Jeziorna przez Lasy Chojnowskie, dobijając do Piaseczna okrążając jezioro (nazwy nie znam nawet nie wiedziałem że jest jakieś :P) i powrót możliwie inna trasą przez Lasy Chojnowskie do Konstancina. Dopiero za 2 tygodnie więc jakby ktoś był chętny to zdam relację jak to tam wygląda.