Trening mp3 - pomocy!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
poszukiwacz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzień dobry :-)
W ramach akcji "Wiosna" postanowiłam wrócić do (bardzo amatorskiego) biegania. Kilka lat temu (4? 5?) prawdopodobnie na stronie Nike dostępny był trening interwałowy do ściągnięcia w formacie mp3.
Mam do Was ogromną prośbę - czy ktoś z Was go kojarzy? Nie mogę się go niestety doszukać...
Z góry dziękuję za pomoc :-)
PKO
Awatar użytkownika
krasnoludek6
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <40
Życiówka w maratonie: 3:27

Nieprzeczytany post

nic kompletnie a niewarto biegac tak na samopoczucie narazie oczywiscie jakies pewne zalozenia tak --ale przemysl? :hej:
Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A Ty przemyśl swoją ortografię i interpunkcję, bo na chwilę obecną uniemożliwia ona zrozumienie Twojej wypowiedzi.

@Poszukiwacz - niestety nie kojarzę treningu, ale jeśli zamierzasz biegać całkowicie amatorsko, zacznij raczej od zwyczajnego truchtania - nie wiem, jak długo trwała Twoja przerwa, ale mogę powiedzieć, iż trening interwałowy (nie jako marszobieg, tylko jako ostra jednostka treningowa) to raczej zły pomysł na początek.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może tutaj coś znajdziesz:

http://www.lastfm.pl/group/Nike+Sport+Music+Polska

PS:
krasnoludek6 pisze:nic kompletnie a niewarto biegac tak na samopoczucie narazie oczywiscie jakies pewne zalozenia tak --ale przemysl? :hej:

Krasnoludek próbowałem czytać to kilka razy i nijak nie mogę znaleźć przesłania :D Masz rewelacyjną formę wypowiedzi :D
poszukiwacz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Może tutaj coś znajdziesz:

http://www.lastfm.pl/group/Nike+Sport+Music+Polska
O rany! Wielkie dzięki! Znalazłam!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ