jaki polecacie woreczek chłodzący na kolana itp po bieganiu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jaki polecacie woreczek chłodzący na kolana itp po bieganiu np nr aukcji allegro oferta nr 3030413896 Wkład żelowy chłodzący 600g woreczek EZETIL 5174, firma konkretny model ?
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
PKO
pit78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Idź do pierwszej apteki, na pewno będą mieli jakiś żel chłodząco/grzejący.
Chyba nie ma wielkiego znaczenia jaki producent, bo pewnie wkład (czyli żel) jest ten sam...
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:30

Nieprzeczytany post

hej,
normalnie w aptece kup sobie. maja duzy wybór. Nexcare chyba sie nazywa. woreczek mozna mrozic albo grzać ( w kuchence mikrofal). do tego jest specjalny woreczek z materiału, zebyś sobie skóry nie odmroził. Używam od 2 lat. jest super.

pozdrawiam
Obrazek
mron
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

marcinostrowiec pisze:jaki polecacie woreczek chłodzący na kolana itp po bieganiu np nr aukcji allegro oferta nr 3030413896 Wkład żelowy chłodzący 600g woreczek EZETIL 5174, firma konkretny model ?
Ja jako woreczek chłodzący po bieganiu polecam marchewkę z groszkiem (oczywiście w torebce) - super się sprawdza, tylko trzeba pamiętać co by później nie użyć jej do jedzenia.
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja stosuje masc konska chłodząca - ewentualnie wez snieg do torebki i połóż na kolano :)
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maść chłodząca jest ok ale nie zamknie tak naczyń jak lód a snieg zima jest super ale przyda sie rozwiązanie całoroczne :hahaha:
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mozesz to zamrażarki wsadzic taki pojemniczek by kostki lodu zrobic i tez do worka i tak czesto na obozach robimy jak tylko do jest dostepne bo w kuchni zawsze maja lód
gocu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marcinostrowiec pisze:jaki polecacie woreczek chłodzący na kolana itp po bieganiu np nr aukcji allegro oferta nr 3030413896 Wkład żelowy chłodzący 600g woreczek EZETIL 5174, firma konkretny model ?

Niniejszym nominuję ten post w kategorii "Najbardziej wydumany problem roku" :)))
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gocu pisze:

Niniejszym nominuję ten post w kategorii "Najbardziej wydumany problem roku" :)))
no widzisz dla jednogo wydumane dla drugiego przydatne posty a odpowiedzi były mi przydatne a o to chodzi na forum o praktyczne korzysci, lepiej przyjrzyj sie tonom postów niby o ważnej tresci ale z których nikt nie korzysta a tu takie niby przyziemne a jednak .....
Awatar użytkownika
rusolis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Osobiście polecam nalać zimnej wody do wanny na 20cm i wskoczyć na 10 minut. Chłodzisz od razu całokształt nóg :)
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tez polecam :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ