bieg na 1000m pomoge zejśc do 3:15
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40min
- Życiówka w maratonie: brak
Witam serdecznie, proponuje pomoc w biegu na 1km czy to do psp czy gdzieś indziej.
okolice Koszalina
Wiem co to za ciężki chleb bo sam niedawno go zjadłem:) ostatecznie uzyskałem 3 min na 1km i pewnie da sie zejść niżej:)
Oferuje:
wspólne biegi
motywację
mój trening
trening ułożony pod osobę
Jestem w stanie pomoc Ci w poprawieniu wyniku jeżeli na obecną chwile mieścisz się chociaż w 4 min, wspólnie możemy uzyskać 3;20, 3;10 i lepiej
tylko osoby które juz coś biegają i poważnie podchodzą do sprawy szczegóły do omówienia zapraszam wszystkich z silna motywacja !
okolice Koszalina
Wiem co to za ciężki chleb bo sam niedawno go zjadłem:) ostatecznie uzyskałem 3 min na 1km i pewnie da sie zejść niżej:)
Oferuje:
wspólne biegi
motywację
mój trening
Jestem w stanie pomoc Ci w poprawieniu wyniku jeżeli na obecną chwile mieścisz się chociaż w 4 min, wspólnie możemy uzyskać 3;20, 3;10 i lepiej
tylko osoby które juz coś biegają i poważnie podchodzą do sprawy szczegóły do omówienia zapraszam wszystkich z silna motywacja !
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
yyy
A chociaż lokalizacje podaj wspólnych treningów.
A jakie masz pojecie trenerskie ?
Bo to, że Ty biegasz 3min/km to nie znaczy ze umiesz nauczyc kogos i dac mu odpowiedni dla NIEGO plan, w tym poscie dajesz az Opiekę nad Tą osobą - w inych wątkach mówimy jakie treningi wykonywac ale opieki w 100% nikt nie daje a Ty dajesz
A chociaż lokalizacje podaj wspólnych treningów.
A jakie masz pojecie trenerskie ?
Bo to, że Ty biegasz 3min/km to nie znaczy ze umiesz nauczyc kogos i dac mu odpowiedni dla NIEGO plan, w tym poscie dajesz az Opiekę nad Tą osobą - w inych wątkach mówimy jakie treningi wykonywac ale opieki w 100% nikt nie daje a Ty dajesz

Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
-
- Stary Wyga
dokładnie to że biegasz 3 min na 1km to nic nie świadczy oprócz tego że ... 3min to nie zły czas na 1km ale nie rewelacyjny :D.I co innego samemu osiągnąć cel ponieważ czujesz jak się czujesz danego dnia,co cię boli a co nie itp.A tak przy okazji chcesz uczyć ludzi biegać na 3:10 a sam biegasz 3 min to jest tylko 10sek różnicy czyli nawet nie 100m lepiej jakbyś np uczył na 3:30 to już jest różnica poziomu.Pozdro
-
- Rozgrzewający Się
Nie jestem lekarzem jeżeli masz zły dzień to odpuszczamy bieg
nie otoczę Cie opieką nad twoimi dolegliwościami
sam z nimi walczysz,
słuchajcie to jest tylko moja dobra wola że chce komuś pomóc! bo sam takiej pomocy nie otrzymałem ,
bez zbędnych pytań wiem jak potrzebna jest druga osoba do biegania do motywowania i do opier...
szybki 123- piszesz jak byś biegał poniżej 3 min więc moja propozycja nie tyczy się Ciebie chcesz mnie czegoś nauczyć swoja arogancją? nie o to chodzi tutaj
człowiek otwiera ręce to jeszcze źle heh pozdrwiam
nie otoczę Cie opieką nad twoimi dolegliwościami
sam z nimi walczysz,
słuchajcie to jest tylko moja dobra wola że chce komuś pomóc! bo sam takiej pomocy nie otrzymałem ,
bez zbędnych pytań wiem jak potrzebna jest druga osoba do biegania do motywowania i do opier...
szybki 123- piszesz jak byś biegał poniżej 3 min więc moja propozycja nie tyczy się Ciebie chcesz mnie czegoś nauczyć swoja arogancją? nie o to chodzi tutaj
człowiek otwiera ręce to jeszcze źle heh pozdrwiam
-
- Rozgrzewający Się
Stwierdzam na jakim poziomie biegasz i pod to ustalę treningi które będziemy realizować, do tego nie trzeba być trenerem (to nie jest klub)bez niańczenia masz zacięcie jesteś pełnoletni masz cel i robimy , zapraszam konkretnych dziekuje pisażom.
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
Te słowa mi wystarczają :Djacuś9 pisze: do tego nie trzeba być trenerem
jak jestem maratończykiem i biegam maraton po 4min/km to jak wycwiczysz we mnie szybkosc by pobiec 3:15min/km ?
Ale skad bierzesz plany ? Trzeba wiedzieć po jakim dniu robic jaki trening bo nie bedzie spójności treningowej i można komuś zrobić Krzywdę a nie pomóc.
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
jacuś9 pisze: zapraszam konkretnych dziekuje pisażom.

Przypominała mi się pewna rymowanka...
"Rz"
Czy w rzemiośle czy też w rzędzie
R i Z tam zawsze będzie.
Także w rzucie oraz rzepce
I w rzeźniku i w rzodkiewce.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Czy tez mozesz mi pomoc?
Ja sie zastanawiam czy w moim ostatnim microzyklu przed mistrzostwami halowymi dolozyc extensiwe interwaly w md-predkosciach na vL3-4 czy jednak wziasc sie konzentrowac na BPS i szybciej, zeby polepszyc tolerancje laktatow?
Co myslisz o tym zeby teraz zrezygnowac z cwiczen ABC i cwiszenia plyometryczne lub halowy-cyrkiel, zeby podkreslic swierzosc muskulatury?
A jakie teraz cwiczenia silowe? SilaMax n.p. 3x3 pistols squats + 10kg (moze wiecej?) czy tylko wytrzymalosc silowa (co robic?)
Pytania, pytania, pytania...
Pozd.
Rolli
Ja sie zastanawiam czy w moim ostatnim microzyklu przed mistrzostwami halowymi dolozyc extensiwe interwaly w md-predkosciach na vL3-4 czy jednak wziasc sie konzentrowac na BPS i szybciej, zeby polepszyc tolerancje laktatow?
Co myslisz o tym zeby teraz zrezygnowac z cwiczen ABC i cwiszenia plyometryczne lub halowy-cyrkiel, zeby podkreslic swierzosc muskulatury?
A jakie teraz cwiczenia silowe? SilaMax n.p. 3x3 pistols squats + 10kg (moze wiecej?) czy tylko wytrzymalosc silowa (co robic?)
Pytania, pytania, pytania...
Pozd.
Rolli
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
jacuś9 pisze:Witam serdecznie, proponuje pomoc w biegu na 1km czy to do psp czy gdzieś indziej.
okolice Koszalina
Oferuje:
wspólne biegi
motywację
mój trening
co tam 1km, pobiegniesz w takim tempie 21km?

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:14
- Życiówka w maratonie: 3:28:34
Wszyscy wyśmiali chłopaka, który chce pomóc. Żeby doprowadzić kogoś z 4min/km do 3min/km nie trzeba być trenerem! Każdy amator, a nawet nowicjusz jest w stanie zejść do 3 minut, więc nie widzę nw tym nic złego.
-
- Rozgrzewający Się
Odnoszę wrażenie że jesteście jak pluszaki które strasznie się martwią i potrzebują wszystko aby Tata podał na tacy i ładnie pokazał, bez urazy chłopaki post czysto koleżeński do osób z okolicy którym się ciężko biega,chcą poprawić swój wynik bo jest im potrzebny do czegoś np pracy itp
Maratończycy , sprinterzy i inni fachmani od opinii to nie do was stworzyłem ten wątek
jesteście za dobrzy na mnie , nie będę się użerał z wami bo brzydko to wyjdzie z mojej strony,nie po to jest forum powinno tutaj się znaleźć odpowiedz na swoje problemy a nie przemądrzalskie rozstrzygania,
Zapraszam na priv do normalnej rozmowy
Maratończycy , sprinterzy i inni fachmani od opinii to nie do was stworzyłem ten wątek
jesteście za dobrzy na mnie , nie będę się użerał z wami bo brzydko to wyjdzie z mojej strony,nie po to jest forum powinno tutaj się znaleźć odpowiedz na swoje problemy a nie przemądrzalskie rozstrzygania,
Zapraszam na priv do normalnej rozmowy
-
- Stary Wyga
czyli jak ktoś ma jakieś doświadczenie/swoje zdanie to już doradzić nie może?OKjacuś9 pisze:Maratończycy , sprinterzy i inni fachmani od opinii to nie do was stworzyłem ten wątek jesteście za dobrzy na mnie , nie będę się użerał z wami bo brzydko to wyjdzie z mojej strony,nie po to jest forum powinno tutaj się znaleźć odpowiedz na swoje problemy a nie przemądrzalskie rozstrzygania,