200/400m

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
newconnect
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wszystko w temacie. Jak poprawić czas na krótkich dystansach? Poszukuję planów dla średnio-zaawansowanych.
pzdr
PKO
Awatar użytkownika
fotman
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Proponuję skorzystać z wyszukiwarki, hasło "sprint", "400m", itp., albo bez zwłoki udać się do klubu LA.
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
Awatar użytkownika
lukaskl123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45

Nieprzeczytany post

No to tak przynajmniej 2 silki w tyg. wiekszosc cwiczen na nogi m.in wejscia na lawke,polprzysiady itp. 1 trening powinien byc poswiecony na wytrzymalosc szybkosciowa
po tym trg kolejnego dnia jakies porzadne rozbieganie no i koniecznie jeden trg przeznacz na technike biegu polaczona z szybkoscia.A jakie te trg powinny byc dokladnie to ci tego nie powiem jesli chcesz samemu trenowac musisz przeznaczyc ze 2 tyg na sprawdzenie sb po jakich bedziesz trg bedziesz bardzo zmeczony po których bedziesz widzial efekty itp. to tak w wielkim ogóle. Ale moim zdaniem trenowanie samemu takich dystansow to troche abstrakcja...Musi sie toba zajac klub wtedy zobaczy czy masz dobra technike itp.
Ja tez chcialem samemu ale zrezygnowalem bo nie widzialem efektow i teraz zaczalem trenowac w LA 400m i efekty sa ;) pozdrawiam
newconnect
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za odpowiedź. Chyba tak zrobię , nie wiem tylko gdzie iść ,bo AWF może potraktować to jako hobbistyczne i zleją mnie na całej linii.
Awatar użytkownika
lukaskl123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45

Nieprzeczytany post

No to juz gdzie pojdziesz to juz twoja indywidualna decyzja:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ