jak zwiększyć prędkość biegania ?
- marcinostrowiec
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
gdy wytrzymałość jest nie mecze się ale nie moge biec szybciej jak to zmienić ?
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Co to znaczy nie moge biec szybciej ? Masz sznurek zalozony na kostki ? Stawiaj dluzsze kroki to bedziesz biegl szybciej .marcinostrowiec pisze:gdy wytrzymałość jest nie mecze się ale nie moge biec szybciej jak to zmienić ?
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Do treningu musisz dorzucić akcenty szybkościowe..sprinty, przebiezki, interwałymarcinostrowiec pisze:gdy wytrzymałość jest nie mecze się ale nie moge biec szybciej jak to zmienić ?
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
Redukując nieco kilometraż. Akcenty rób dwa razy w tygodniu np. poniedziałek i piątekmar_jas pisze:Do treningu musisz dorzucić akcenty szybkościowe..sprinty, przebiezki, interwałymarcinostrowiec pisze:gdy wytrzymałość jest nie mecze się ale nie moge biec szybciej jak to zmienić ?
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
No nie wiem, to może być kontuzjogenne. Raczej bym powiedział - przebieraj szybciej nogami. Zwiększ kadencję.fantom pisze: Stawiaj dluzsze kroki to bedziesz biegl szybciej .
Rozsądnie dobrane prędkości, długości i ilości odcinków akcentów i przerw pomiędzy nimi są kluczem do sukcesu.
Daniels może być tu dobrym przewodnikiem.