Mapy biegowe

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
damian85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie,

Możliwe, że nie potrzebnie założyłem nowy wątek. Szukam, szukam i nic szczególnego nie mogę znaleźć.
A czego szukam ?

Szukam stron internet., gdzie będę mógł sprawdzić dystans jak mam do przebiegnięcia etc. ?

Pozdrawiam,

Damian
PKO
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

maps.google.com
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

http://www.mapmyrun.com
trzeba zalozyc konto ale strona ma fajne mozliwosci. trase mozesz wyrysowac, importowac z plikow gpx, wyedytowac a potem wyeksportowac znowu do gpx. maja chyba nawet jakas aplikacje na telefon ale niestety nie mam androida wiec nie przetestowalem.
aha. no i wszystko to jest oparte na mapach google
Awatar użytkownika
PanTalon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45:36
Życiówka w maratonie: 03:58

Nieprzeczytany post

Witam,

nie trzeba zakładać konta jeśli chce się tylko zmierzyć dystans. Ja tak robię od dłuższego czasu i wszystko działa
otoczak pisze:http://www.mapmyrun.com
trzeba zalozyc konto ale strona ma fajne mozliwosci. trase mozesz wyrysowac, importowac z plikow gpx, wyedytowac a potem wyeksportowac znowu do gpx. maja chyba nawet jakas aplikacje na telefon ale niestety nie mam androida wiec nie przetestowalem.
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

PanTalon pisze:Witam,

nie trzeba zakładać konta jeśli chce się tylko zmierzyć dystans. Ja tak robię od dłuższego czasu i wszystko działa
otoczak pisze:http://www.mapmyrun.com
no tak. masz rację. W każdym bądź razie założenie konta nic nie kosztuje, a ma się dzięki temu możliwość zapisu swoich tras i ich póżniejszego edytowania, co oszczędza trochę czasu przy wprowadzaniu nowych.
Bart28
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 43.57

Nieprzeczytany post

Właściwie w każdym internetowym dzienniczku treningowym znajdziesz taką opcję. Większość korzysta z map google, a trasy można zapisać w pamięci. Ponadto masz też przy tym np. profil trasy.
Więc naprawdę warto się zastanowić nad takim rozwiązaniem. Nic nie kosztuje, a daje dużo możliwości. Polecam!
Obrazek

Bieganie filozofią.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ