co mi radzicie:) na temat biegania

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
kasiorek19877
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam jestem nowa :) mam 24 lata chcialam sie zapytac o bieganie :) jestem drobnej budowy tali a dol to mam trroszke bioderka i lydki teraz taki ppytanie czy gdy bede biegac systematgycznie nie rozrosna sie mi lydki czy pogorsze sobie sytulacje??prosze dajcie odpowiedz
PKO
1119
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

una kwenda wapi? simama hapa tafadhali.
-Nataka kukimbia kwa kasi.
kasiorek19877
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:) witam wszyskich serdecznie:) chcialam sie spytac po jakim czasie by bylo widac efekty spadki tluszczyku z nog:) chcialam powiedzec ze w czerwcu biore slub i torszle buym chciaala odszczuplic nozki:) jak dlugo trzeba czekac na efekty i jakim tempem biegac po ile minut dziennie >:) chcialam powiedziec ze jeszcze 4 miesiace temu biegalam 5 dni w tyg przez miesiac [ozniej dopadla mnie grypa i tak sie zakonczyl moj wyczyn:) aha a to prawda zzde nogi sie powiekszaja??
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Musisz biegać regularnie i im więcej tym lepiej (oczywiście nie 200 km / tydz ale pewnie to jeszcze Ciebie nie dotyczy).
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy nogi się powiększają? Zależy, jakie masz nogi. Ja na ten przykład zawsze miałam łydki może nie jakoś superchude, ale totalnie bezkształtne. Po ok. 3-4 miesiącach regularnego biegania zaczęły mi się delikatnie zarysowywać na łydkach mięśnie. Teoretycznie więc nogi urosły, ale osobiście uważam, że teraz wyglądają lepiej i smuklej ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Dorotka Gonitwa
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nogi nabierają kształtu. Niknie tłuszczyk, a zarysowywują się mięśnie. Jeżeli włączysz jeszcze do tego rozciąganie i ćwiczenia to będzie git. Moje nóżki straciły w obwodzie około 5 cm.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ