Klub biegowy!!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
gokoko
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chciałbym się zapisać do jakiegoś klubu biegarskego w Częstochowie ale nie wiem jak to zrobić. Chciałbym zacząć profesjonalnie ćwiczyć bieganie.Słyszałem o klubie Cks Budowlani ale sam nie wiem jak się tam zapisać żadnych info o nich nie mogę znaleźć. Mozę wy mi coś doradzicie??Mam lat 16 biegam już od 2 lat . Chciałbym się tym zająć na poważnie jeździć na zawody brać udział w treningach i tym wszystkim co jest z bieganiem związane co robić aby trenować w klubie jak profesjonaliści!!!
PKO
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Podejdź do klubu lub zadzwoń i zapytaj. Na pewno skierują cię bezpośredni do trenera na trening.
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
gokoko
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

no tak tylko ze nie mogę dostać żadnych informacji o tym klubie a ni numeru kontaktowego nawet nie wiem gdzie się znajduje.A ja mierze na występy w maratonach półmaratonach. Na razie ćwiczę sam ale chciałbym osiągać jakieś już wyniki lepsze co w klubie na pewno było by możliwe .
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Potęga google:

Kontakt z klubem
Miasto Częstochowa
Ulica Gen. Jana Henryka Dąbrowskiego 58/64
Telefon 361-21-66
E-mail leader@irc.pl
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Aż dziw bierze że znalazł to forum :hahaha: Ale jak ktoś szuka klubu biegarskiego (czemu firefox mi to podkreśla? :orany: ) to może wysyłanie go na Budowlanych jest strzałem ze zbyt grubej rury. Niech się najpierw pokręci z ludźmi z Zabieganych Częstochowa, niech mu pokażą o co w biegarstwie (znowu...) chodzi, i dopiero potem niech płuca wypluwa na bieżni ;)
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

do Budowlanych do Budowlanych :) bo Budowlani raz w roku przyjezdzaja na Dult do Altötting i bedziemy mogli razem pobiegac :oczko:
i jeszcze dodam, ze czesto sie zdaza, ze Dult wygrywa Budowlany :)
treningibiegowe.pl
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Słuchaj jeśli bardzo CI zależy na trenowaniu w CKS Budowlanych to mogę dotrzeć bezpośrednio do trenera Lamcha,który tam pracuje i wtedy zadzwonisz do niego i umówisz się na trening.Trener Lamch zajmuje się biegaczami długodystansowymi miał wiele sukcesów na imprezach mistrzowskich ze swoimi zawodnikami dlatego myślę,że bylby odpowiedni do Twoich potrzeb.
gokoko
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

jak mógłbyś podać kontakt to by było super.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ