Wreszcie 1;10 złamane na 600m. !!!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
dawidbukała
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Doszły mnie słuchy że nasz geniusz David Rudisha na treningu w afryce na sprawdzianie pobiegł 1:09'90 na 600m !!! To nie bywałe jak ten młody zawodnik będzie biegał na 800 metrów. Jego trener powiedział że jest w stanie pobiec poniżej 1;40 granicy która kiedyś była niemożliwa w tym sezonie stanie się faktem :O
PKO
Awatar użytkownika
Ultimate_Runner
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 34:33
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dawidbukała pisze:Doszły mnie słuchy że nasz geniusz David Rudisha na treningu w afryce na sprawdzianie pobiegł 1:09'90 na 600m !!! To nie bywałe jak ten młody zawodnik będzie biegał na 800 metrów. Jego trener powiedział że jest w stanie pobiec poniżej 1;40 granicy która kiedyś była niemożliwa w tym sezonie stanie się faktem :O
Taa... Też to gdzieś doczytałem. Nie wiem czy pewne źródła, ale jeśli tak to niebywałe ;d
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

dawidbukała pisze:Doszły mnie słuchy że nasz geniusz David Rudisha na treningu w afryce na sprawdzianie pobiegł 1:09'90 na 600m !!! To nie bywałe jak ten młody zawodnik będzie biegał na 800 metrów. Jego trener powiedział że jest w stanie pobiec poniżej 1;40 granicy która kiedyś była niemożliwa w tym sezonie stanie się faktem :O
Nic w www. nie znalazlem na ten temat.

Morzesz to jakos oficijalnie potwierdzic?

Rolli
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ