Podejmij wyzwanie i dołącz do Akademii Triathlonu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
bioły
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szukasz wyzwań? Chcesz sobie coś udowodnić? Jeśli tak, to mamy coś właśnie dla Ciebie! Dołącz do Akademii Triathlonu i weź udział w największym triathlonie w Polsce - Herbalife Susz Triathlon 2011.

Od początku stycznia realizujemy pierwszy w Polsce program przygotowań do triathlonu. W jego ramach uruchomiliśmy 8-osobowe grupy treningowe w Warszawie, Łodzi, Poznaniu i Wrocławiu. Planujemy także treningi w Krakowie.

Przygotowania prowadzone są pod nadzorem wykwalifikowanych trenerów i osób związanych z triathlonem. Celem, do którego dążymy, jest przygotowanie uczestników do startu w Herbalife Susz Triathlon 2011 na dystansie długim (www.susztriathlon.pl).

Spotkania z trenerem odbywają się 4 razy w tygodniu (w tym pływalnia). Koszt przygotowań w grupie to 250 zł miesięcznie (4 tygodnie). We Wrocławiu i Krakowie są jeszcze wolne miejsca w grupach treningowych.

Więcej informacji znajdą Państwo na stronie www.susztriathlon.pl w zakładce Trening.

Zapraszamy również do korzystania z serwisu internetowego Akademii Triathlonu (www.akademiatriathlonu.pl)
PKO
Awatar użytkownika
Aśka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:11
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

na moim blogu mały opis wyczynów warszawskiej ekipy;) a raczej jej małej części,w postaci mojej własnej ;)

polecam bardzo - fajna sprawa, rozwój całego ciała, wyzwanie takie, że się mniej więcej codziennie zastanawiam, czy aby podołam, fajna atmosfera w grupie - jak już nie daję rady, to na mnie chłopaki zachęcająco pokrzykują... ;)

słowem: polecam :D
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ