kalkulator treningowy w Excellu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
mietek161
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: ok 55 minut
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich,
to mój pierwszy post w na tym forum, nie wiem czy w dobrym dziale go wstawiłem. Biegam od jakiegoś czasu i po jakimś czasie zaczołem notować swoje wyniki biegowe w odpowiednim programie. Jakiś czas temu posypał mi sie komputer więc wszystkie wyniki zostały skasowane. Szukam więc jakiegoś pliku, najlepiej w formacie xls (Excell lub Open Office), gdzie mógbym wpisywać odpowiednie dane (plik łatwy do przesłania lub zapisania na dysku wymiennym).

Znajomy poradzil mi stronke internetowa ale jakoś dzienniczek w pliku excllowym jakoś bardziej do mnie przemawia. Szczegolnie ze dużo podróżuję i nie zawsze mam dostęp do sieci (buty biegowe zawsze jeżdzą ze mną:-)).

Jakby ktoś mi podesłał info gdzie mógbym znalesc taki plik to byłbym wdzieczny. Troche na googlarce szukałem ale jakos nie mogłem nic znaleść. Jeden taki plik zalazłem ale zamiast km były mile :-(.

dzieki za info
Mietek
PKO
rutra
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A ja sobie prowadzę dzienniczek biegowy w zeszycie. Zapisuje datę, dystans, czas, czasami jakieś komentarze międzyczasy temperature pogode etc. A poza tym na runmani zapisuje i tam nie zginie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ