Pomocy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam właśnie dziś przebiegłem około 4km all mnie boli ale nie ważne moi wzrost 180 waga 80kg wiek 20lat chce żeby mi ktoś powiedział po prostu wszystko o bieganiu jak należy biegać a problem jest taki ze pracuje w lesie przy pile jestem pilarzem jak ktoś wie o co chodzi to wie ze to 1 z najtrudniejszy zawód na świecie wiec wstaje o 4rano i pracuje to np 13 i później jestem bardzo zmęczony ale chce biegać i dochodzi jeszcze na siłownia a czytam wszystko obieganiu i nie rozumiem jakieś tam odzywki itp a ja chce zrobić sylwetkę jak maja gazetkach
wiec proszę zawodowców albo kto biega i maja dobre sylwetki i wiedza o co mi chodzi nie wiem szczerze sam o o mi już chodzi a i kto mi poradzi jakie prac odzywki czy się opłaca podam moje gg(9961868 niewidoczny zawsze) jak ktoś umie mi dobrze wyjaśnić i poradzić jak to najlepiej rozplanować żeby szybko mieć sylwetkę dobrą Pozdrawiam Wszystkich Mervin6

-
- Rozgrzewający Się
Tu się z tobą zgodzę z tymi odzywkami a dieta o kłopot po Lubie jeść to co mam robić? tylko biegać i nie chodzić na siłownie np czy jak nie wiem co ma znaczyć np na wszystko jest czas?? chciałem jakiś plan co ma zrobić albo coś takiego Pozdrawiam Evoix
-
- Wyga
Witaj mervin6,
no ale wytlumacz nam jaki masz cel? Bo do zachowania dobrej sylwetki jak piszesz wystarczy odpowienia dieta i silownia. Po co ci bieganie? Potrzebujesz zredukowac tkanke tluszczowa?
no ale wytlumacz nam jaki masz cel? Bo do zachowania dobrej sylwetki jak piszesz wystarczy odpowienia dieta i silownia. Po co ci bieganie? Potrzebujesz zredukowac tkanke tluszczowa?
pozdrawiam
TeQuila
TeQuila
-
- Rozgrzewający Się
Witam TeQuila może masz racje
ale biegam on tak żeby schudnąć można tez na siłowni ale biega daje wytrzymałość i inne bajery jak krążenie serca itp tak chce wyglądać np http://www.menshealth.pl/dieta/Dieta-AB ... -2544.html niby dieta itp ale czy bieganie mi będzie przeszkadzać w tym np?? czy pomorze mi jeszcze szybciej być takim jak na foto?? Pozdrawiam Serdecznie TeQuila

-
- Dyskutant
Na taką sylwetkę jaką sobie upatrzyłeś potrzeba lat treningu. Po za tym nie wiadomo jaką Ty masz budowę ciała oraz mięśni, a jeżeli masz inną to tak samo wyglądać nie będziesz. Systematyczne bieganie na pewno pomoże Ci zrzucić tkankę tłuszczową, lecz samo bieganie sylwetki Ci nie wyrobi, a tym bardziej tak umięśnionej jak na obrazku. Jeżeli chcesz wyrobić sobie rzeźbę to poszukaj na np forum www.kfd.pl lub innych tego typu.
Pozdrawiam, evoix.
Pozdrawiam, evoix.
-
- Rozgrzewający Się
Evoix inny kolega powiedział ze nie trzeba biegać "tequila"wiem teraz już sam nie wiem albo muszę idź to jakiegoś specjalisty na siłowni i niech mi to all wyjaśni a tą sylwetkę chce mieć rok czasu zrobić nawet jak bym miał aptekę zjeść a czy bieganie mi tylko po gorszy taka sylwetkę??
?? Pozdrawiam Tequila i Evoix

-
- Rozgrzewający Się
Evoix masz racje bez tabletek jak naradzie siłownia na bok i zacznę biegać tylko nie wiem jak się biega żeby np schudnąć szybko na necie są bajki pisane jak wiesz o co chodzi pozdrawiam
-
- Dyskutant
Na pewno nie możesz biegać za szybko żeby po 10 minutach płuca wypluwać, bo zamiast spalać tłuszcz, to spalisz wodę którą masz w sobie. Napisz jaki jest Twój aktualny poziom w bieganiu (ile możesz przebiec na raz, jakieś aktualne czasy na konkretnym dystansie), a wtedy na pewno Ci pomożemy.
-
- Rozgrzewający Się
właśnie wróciłem z biegania a nie wiem mogę biegnąc ma hmm nie wiem ile ale liczę z 1min do 4min max to to powoli jutro albo we wtorek podam ci moje wyniki evoix nie będą rewelacja heh i tak dzięki evoix ze ty jedyny odp i pomagasz mi i tak jestem daremny
Pozdro Evoix i Dla Innych Także 

-
- Dyskutant
jak jutro pójdziesz biegać to nie biegnij właśnie na maxa bo to nie ma sensu. Zacznij bardzo spokojnie i trzymaj to tempo cały czas żebyś nie miał za dużej zadyszki. Ile będziesz się czuł to biegnij, ale też nie za dużo jak na pierwszy raz. Pamiętaj-bez wyścigów.