Grupy biegowe w Poznaniu
Czy są w Poznaniu jakieś sympatyczne grupy biegowe z którymi można sobie pobiegać Pytam bom ciekaw czy są jakieś wspólne treningi spotkania wyjazdy ? Trochę mi się nudzi tupanie samopas 

- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Michał Bartoszak, olimpijczyk w maratonie z Aten prowadzi taką jedną:
niedziela 9:00 przy stadionie Olimpii.
pierwsze 5km spokojnie, coby każdy nadążył, przerwa, rozciąganie ,gadanie i następne 15-20 km ok 5:30 min/km. choć czasem bywa i 5min/km
tyle wiem, bo bywam.
poza tym są 'ścieżki biegowe Nike' na olimpii i na malcie (sprawdź w googlu jak kiedy) spokojniej, więcej ludzi, fajnie prowadzone rozgrzewki
(Agata i Ryszard Ostrowscy / 4m MŚ na 800m/)
i chyba Maniacy coś razem biegają- stestuj stronkę klubową.
i pewnie miliard innych:)
zdrówko
niedziela 9:00 przy stadionie Olimpii.
pierwsze 5km spokojnie, coby każdy nadążył, przerwa, rozciąganie ,gadanie i następne 15-20 km ok 5:30 min/km. choć czasem bywa i 5min/km
tyle wiem, bo bywam.
poza tym są 'ścieżki biegowe Nike' na olimpii i na malcie (sprawdź w googlu jak kiedy) spokojniej, więcej ludzi, fajnie prowadzone rozgrzewki
(Agata i Ryszard Ostrowscy / 4m MŚ na 800m/)
i chyba Maniacy coś razem biegają- stestuj stronkę klubową.
i pewnie miliard innych:)
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
-
- Zaprawiony W Bojach
Sciezki w zimie chyba nie za bardzo funkcjonują, niech mnie ktos poprawi jesli mówię nieprawdę. Ja ze znajomkami biegamy w sobotę/niedzielę po Lasku Marcelińskim, ale bardzo wolno - 6:xx/km
-
- Zaprawiony W Bojach
Dodałbym jeszcze czwartkowe spotkania na Pl.Mickiewicza z cyklu Biegaj z Pumą- co tydzień o godz.19:00. Zdaje się jednak do końca listopada, ale nie jestem pewien.
Zazwyczaj w skład takiego spotkanka wchodzi pogadanka na tematy biegowe np. buty trailowe, maraton,itp.
Później rozgrzewka naprzeciwko opery prowadzona przez studentów AWFu, i bieg około 5km przez Rynek, Półwiejską itd. Tempo dostosowujemy do najwolniejszych.
Średnio biega 10-20 osób. Czasami organizator zaprasza jakiś gości np. P.Reiss czy S.Marszałek. Takie spokojne bieganie.
Zazwyczaj w skład takiego spotkanka wchodzi pogadanka na tematy biegowe np. buty trailowe, maraton,itp.
Później rozgrzewka naprzeciwko opery prowadzona przez studentów AWFu, i bieg około 5km przez Rynek, Półwiejską itd. Tempo dostosowujemy do najwolniejszych.
Średnio biega 10-20 osób. Czasami organizator zaprasza jakiś gości np. P.Reiss czy S.Marszałek. Takie spokojne bieganie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tutaj jest wizytówka:http://bieganie.pl/?cat=75
Trochę za mało promujemy ostatnio tę grupę ale nikt mi żadnych materiałów nie przysyła.
Trochę za mało promujemy ostatnio tę grupę ale nikt mi żadnych materiałów nie przysyła.

Lumbago to osobnik płci męskiej hi hi
Właśnie zjezdżam do zajezdni na zimę- na wiosnę będę myślał.Pewnie się spotkamy na szlaku bom ci ja chłopak z Winograd
Właśnie zjezdżam do zajezdni na zimę- na wiosnę będę myślał.Pewnie się spotkamy na szlaku bom ci ja chłopak z Winograd

- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak zaczepnie i nie na temat - podlinkuj inaczej swoją sygnaturkę -> http://www.nasze-bieganie.pl/index.php? ... er&id=1620jelen pisze:lumbago i na co się zdecydowałaś? ja sama się zastanawiam. A gdzie sama biegasz?