Trening Piłkarza

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
liberinho
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich serdecznie.Pisze ponieważ chciałbym ułożyc sobie trening pod kątem piłki nożnej.Troche o mnie jestem piłkarzem,mam 24 lata mam 3 treningi piłkarskie w tygodniu poza tymi treningami chciałbym jeszcze biegać.Mecze mam w Sobote.Mam prośbe czy mógłby mi ktoś rozpisać trening na 3 miesiace biorąc pod uwagę że w Soboty mam zawody i 3 razy w tyg trening piłkarski.Chodzi mi o trening tak skordynowany żebym mogł poprawić szybkość tzn taki typowy start do piłki na kilku metrach oraz kondycje .Jeżeli ktoś potrafi to połączyć tzn rozpisać jakoś byłbym wdzięczny 3 razy w tyg bo więcej nie ma sensu skoro mam jeszcze 3 piłkarskie a tam sie dużo biega no i brać pod uwagę że w sobote mecz jak ktoś jest w stanie mi ułożyć jakis schemat byłbym wdzięczny może częsciej trenowac? jestem laikiem dlatego napisalem na tym forum bo takie bieganie samemu mija sie z celem prosze o jakąs fachową porade chciałbym trenować aby potem na boisku być wytrzymalczym i szybszym Pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ