Maraton a partyjka w tenisa

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Eatherus
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam !
Przygotowuje sie na poznański maraton i akurat jutro wypada mi dzien treningu z szybościowymi przebieżkami.Jutro też szykuje sie towarzyskie ;-) spotkanie tenisowe i teraz nie wiem czy iśc rano wykonać trenign czy taki trening tenisowy bedzie dorbym zamiennikiem treningu biegowego.Każdy kto ma blade pojecie nawet o tenisie wie,że tam tez mozna sie zmeczyc i pobudzic te i owe grupy miesni nóg do pracy.I serce też bedzie pracowało nie mówiąc juz o licznych przyspieszenia ,zwrotach itd,itd...Oczywiście zalezy mi bardziej na tym ,żeby dobrze przygotować sie na maraton,ale z drugiej strony chyba troche nowych bodzców dla nóg też sie przyda :hej:
PKO
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Eatherus pisze:Witam !
Przygotowuje sie na poznański maraton i akurat jutro wypada mi dzien treningu z szybościowymi przebieżkami.Jutro też szykuje sie towarzyskie ;-) spotkanie tenisowe i teraz nie wiem czy iśc rano wykonać trenign czy taki trening tenisowy bedzie dorbym zamiennikiem treningu biegowego.Każdy kto ma blade pojecie nawet o tenisie wie,że tam tez mozna sie zmeczyc i pobudzic te i owe grupy miesni nóg do pracy.I serce też bedzie pracowało nie mówiąc juz o licznych przyspieszenia ,zwrotach itd,itd...Oczywiście zalezy mi bardziej na tym ,żeby dobrze przygotować sie na maraton,ale z drugiej strony chyba troche nowych bodzców dla nóg też sie przyda :hej:
jak nie przygotowujesz sie na wynik 2:10 to możesz spokojnie 3 dni pod rząd pograć i Ci nie zaszkodzi :) ja np. dziś zamiast rozbieganka i rytmów dałem sie skusić na 2x45 piłki nożnej
Awatar użytkownika
Eatherus
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie no...strace dziewidzctwo w Poznaniu i oprócz ukończenia chce przybiec jako nr.1...( co za Duch Walki !! ).No ok...4 godziny + brak reanimacji na mecie spokojnie mnie urządza ;-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ