Wybieram się na wojnę
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wybieram się na wojnę, bez krwawych ofiar, po prostu kilka setek Helwetów, Gallów i Germanów pozostanie w polu.
Nie zagłębiając się w szczegóły powiem, że od ponad tygodnia nie biegałem. Gdy wczoraj otworzyłem swój dziennik treningowy, uświadomiłem sobie, że do 78km w Davos pozostało tylko 4 tygodnie. Dzisiaj przetruchtałem 35 min i czuję jakbym musiał uczyć się biegać od nowa – wysokie tętno, słabe tempo, pozostałości przeziębienia – słowem – niemoc.
Mam silną motywację przygotować się dobrze do Davos. Czuję się jakbym szykował się na wojnę. Trening, trening, trening, reszta to nieistotne dodatki.
Nie zagłębiając się w szczegóły powiem, że od ponad tygodnia nie biegałem. Gdy wczoraj otworzyłem swój dziennik treningowy, uświadomiłem sobie, że do 78km w Davos pozostało tylko 4 tygodnie. Dzisiaj przetruchtałem 35 min i czuję jakbym musiał uczyć się biegać od nowa – wysokie tętno, słabe tempo, pozostałości przeziębienia – słowem – niemoc.
Mam silną motywację przygotować się dobrze do Davos. Czuję się jakbym szykował się na wojnę. Trening, trening, trening, reszta to nieistotne dodatki.
ENTRE.PL Team
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ty leniu. Tydzień nie biegałeś...
- malgosia
- Stary Wyga
Nie wydaja mi się ,że tydzień przerwy to makabrycznie dużo i w ciągu tego tygodnia napewno nie straciłeś formy i napewno ona ci się nie osłabiła.Trzymam kciuki za twój sukces.
"Każda nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku"
-
- Zaprawiony W Bojach
dzieki za wsparcie. Ale to naprawdę jakbym zaczynał od początku. 10 dni temu truchtałem w tempie 4.30 z tętnem 136, wczoraj tempo było 5.00, a tętno 142. Czyje niemoc. Mam nadzieję, że za trzy tygodnie jak zacznę "tapering" poczuje moc.
ENTRE.PL Team
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Pawel, nie martw sie tylko ze jak teraz troche znowu przylozysz i potem zaczniesz tapering to poczujesz niemoc. Takie sa przynajmniej moje (i nie tylko, rozmawialem na ten temat z kilkoma ludzmi)doswiadczenia. Maraton biegne w niedziele a w zeszla sobote w czasie lekkich 15 km myslalem tylko o tym zeby isc. Zajrzalem do ubieglorocznego dziennika zeby potwierdzic czy dobrze pamietam ze tak samo sie czulem w ubieglym roku i tak tez bylo. Z reguly gdy zmniejsze ilosc km robiac taper to czuje sie przez jakies 2 tyg slabo przy bieganiu ale na zawodach jest juz OK. Co jednak wazne po slabym biegu mam szybka regeneracje- pare minut po ostatnich 15 km czulem sie jakbym w ogole nie biegl.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Też mam takie czasami wrażenie - zmniejsza się kilometrówka i jakby powietrze uszło...ale na maratonie jest ok
Paweł, będzie dobrze !
Paweł, będzie dobrze !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
PAweł, tak przy okazji: jedziesz w tym roku do Dukli?
S.
S.
- artur
- Wyga
- Kontakt:
czesc chlopaki i dziewczyny!
pewnie was zainteresuje:
dostalem regulamin na Desert Cup 2003 - tym razem Mali, grudzień. Kosztuje bagatela 2100 EUR z przelotem z Paryża i powrót i zakwaterowanie!
Można wystartować w teamie kilkuosobowym a najlepsze czasy 2 chlopow i 1 baby sa liczone do kupy.
mam 4 chetnych - a czasu duzo - moze waro wybrac sie wieksza paczka. 192 km. na razie mysle wylacznie o subaru primal quest w usa, ale zobaczymy co dalej z koncem roku robic...
powodzenia w Davos - super impreza!
artur
speleo team
pewnie was zainteresuje:
dostalem regulamin na Desert Cup 2003 - tym razem Mali, grudzień. Kosztuje bagatela 2100 EUR z przelotem z Paryża i powrót i zakwaterowanie!
Można wystartować w teamie kilkuosobowym a najlepsze czasy 2 chlopow i 1 baby sa liczone do kupy.
mam 4 chetnych - a czasu duzo - moze waro wybrac sie wieksza paczka. 192 km. na razie mysle wylacznie o subaru primal quest w usa, ale zobaczymy co dalej z koncem roku robic...
powodzenia w Davos - super impreza!
artur
speleo team
Artur
tropiciel w stumilowym lesie...
www.speleo.napieraj.pl
www.speleo.napieraj.pl
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Artur , każdą taką wiadomość proszę na moją skrzynkę by mi nie umknęła....
Ile by wyszło w teame i kiedy jest termin ostateczny?
Pozdrawiam
Ile by wyszło w teame i kiedy jest termin ostateczny?
Pozdrawiam
- artur
- Wyga
- Kontakt:
terminy to spokojnie w pazdzierniku, ale trza by sie przymierzyć. Za start w teamie trzeba wywalic 2200 EUR za glowe, ale jeszcze sprawdze.
artur
speleo dec team
artur
speleo dec team
Artur
www.speleo.napieraj.pl
www.speleo.napieraj.pl
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie.. bo albo w Desert albo w Maratonie piasków było że za cały team tyle czyli na łepka by było mniej...
- artur
- Wyga
- Kontakt:
na gazie jest Asia, Asia, Piotrek, Stivi, może ja...
artur
speleo dec team
artur
speleo dec team
Artur
www.speleo.napieraj.pl
www.speleo.napieraj.pl