Poprawić czas na 1500 m.
- matush04
- Wyga
Witam. Mam 18 lat i mam za sobą około 3 lat biegania. Nie zawsze było to regularne bieganie. I właśnie dlatego zgłaszam się z prośbą aby ktoś podał mi dokładny plan treningów na 1500m. na 5 miesięcy. Mój rekord na tym dystansie to 4,50 ale rok temu na przełajach miałem około 4,25 (tam nie wiem czy było 1500
). Proszę o szybką odpowiedź

- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:

a to jeszcze lepsze "Proszę o szybką odpowiedź"
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
Ja odpowiem na poważnie w ramach mojej wiedzy
- po pierwsze klub sportowy ....
- po drugie - niestety zawód trenera... wymaga od trenera tego by był choć trochę dochodowy ... w końcu trener też z czegoś żyć musi...
- po trzecie - "gotowe plany" są dla amatorów... rozumiem że chodzi ci o coś więcej więc podejdź do tego profesjonalnie
- jeśli sam nie posiadasz wiedzy na jakiś temat... zapłać komuś kto ją ma.. to taka ogólna życiowa zasada... - w twoim przypadku jest jeszcze szansa że - patrz punkt 1...
pozdrawiam

- po pierwsze klub sportowy ....
- po drugie - niestety zawód trenera... wymaga od trenera tego by był choć trochę dochodowy ... w końcu trener też z czegoś żyć musi...
- po trzecie - "gotowe plany" są dla amatorów... rozumiem że chodzi ci o coś więcej więc podejdź do tego profesjonalnie

- jeśli sam nie posiadasz wiedzy na jakiś temat... zapłać komuś kto ją ma.. to taka ogólna życiowa zasada... - w twoim przypadku jest jeszcze szansa że - patrz punkt 1...
pozdrawiam
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Matush oto rozpisany spcjalnie z mysla o tobie, dostosowany do twoich gabarytow i potrzeb, jedyny i niepowtarzalny plan treningowy na 3 miesiace.
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=385
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=385
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl