Poprawić czas na 1500 m.

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
matush04
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam. Mam 18 lat i mam za sobą około 3 lat biegania. Nie zawsze było to regularne bieganie. I właśnie dlatego zgłaszam się z prośbą aby ktoś podał mi dokładny plan treningów na 1500m. na 5 miesięcy. Mój rekord na tym dystansie to 4,50 ale rok temu na przełajach miałem około 4,25 (tam nie wiem czy było 1500 :jatylko: ). Proszę o szybką odpowiedź
PKO
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:hahaha: dobry żart. " I właśnie dlatego zgłaszam się z prośbą aby ktoś podał mi dokładny plan treningów na 1500m. na 5 miesięcy",
a to jeszcze lepsze "Proszę o szybką odpowiedź"
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

Ja odpowiem na poważnie w ramach mojej wiedzy ;-)

- po pierwsze klub sportowy ....

- po drugie - niestety zawód trenera... wymaga od trenera tego by był choć trochę dochodowy ... w końcu trener też z czegoś żyć musi...

- po trzecie - "gotowe plany" są dla amatorów... rozumiem że chodzi ci o coś więcej więc podejdź do tego profesjonalnie ;-)

- jeśli sam nie posiadasz wiedzy na jakiś temat... zapłać komuś kto ją ma.. to taka ogólna życiowa zasada... - w twoim przypadku jest jeszcze szansa że - patrz punkt 1...

pozdrawiam
Szymon
Obrazek
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Matush oto rozpisany spcjalnie z mysla o tobie, dostosowany do twoich gabarytow i potrzeb, jedyny i niepowtarzalny plan treningowy na 3 miesiace.

http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=385
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ