Witam
Zaczne od tego ze jestem lekko spanikowany.
Jutro mam bardzo wazny sprawdzian przed maratonen w Sztokholmie, pol maraton w Goteborgu.
Wczorja robilem ostatnie lekkie wybieganie po crossowym terenie i tutaj niespodzianka po 2-3km
myslalem ze skoncze trening, jakis rodzaj slabosci mnie ogarnal, jakbym nagle opadl z sil.
Nogi sie krecily,pogoda super, tetno 135, zero bolu ale gora jakas nie taka...jakby mnie ktos znokautowal przed chwila.
Pod koniec lekko sie odbudowalem ale dzis dalej mnie ten dziwny stan trzyma, przydarzylo sie cos takiego komus?
Zero kontuzji od stycznia, zero dziwnych objawow w organizmie.
Przetrenowanie? Nie raczej nie, biegam 4-5/tyg. 70-90km
Cos z organizmem? Nie wiem, pije duzo kawy w pracy ale tak bylo od zawsze, przyjmuje po 1 tab.
Viatarala z mineralami dziennie, duzo pije zielonej herbaty...0 innych uzywek, no oprocz slodyczy.
Trema przedstartowa? wydaje mi sie ze jestem dosc spokojny ale moze podswiadomosc?
Morfologie zrobie w przyszlym tygodniu bo dawno nie robilem.
Dziwne, nie chodzi mi o diagnoze ale moze ktos mial podobne objawy.
Pozdrawiam
Grzesiek
Dziwne objawy przy wybieganiu
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mialem tak kiedys, ale mnie to podbudowalo, bylo to w czasie luzowania przed staretem. Nogi mi sie krecily niesamowicie, tetno nizsze niz normalnie, ale oddychalo mi sie inaczej, serce bilo mi mocniej tak jakby chciało wyskoczyć z klatki piersiowej, ogolnie bylem jakis pod napięciem. Stwierdzilem, że forma przybywa i zrobilem zyciowke o kilka minut na 20km.
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl
-
- Stary Wyga
Dzieki Michal, taka odpowiedz podbudowuje:) Mam nadzieje ze mam to samo i bedzie taki sam efekt jak u Ciebie.MichalJ pisze:Mialem tak kiedys, ale mnie to podbudowalo, bylo to w czasie luzowania przed staretem. Nogi mi sie krecily niesamowicie, tetno nizsze niz normalnie, ale oddychalo mi sie inaczej, serce bilo mi mocniej tak jakby chciało wyskoczyć z klatki piersiowej, ogolnie bylem jakis pod napięciem. Stwierdzilem, że forma przybywa i zrobilem zyciowke o kilka minut na 20km.
-
- Stary Wyga
Miałeś racje Michał, dzis poprawilem zyciowke o ponad 2 minuty w pol-maratonie:)Gregory pisze:Dzieki Michal, taka odpowiedz podbudowuje:) Mam nadzieje ze mam to samo i bedzie taki sam efekt jak u Ciebie.MichalJ pisze:Mialem tak kiedys, ale mnie to podbudowalo, bylo to w czasie luzowania przed staretem. Nogi mi sie krecily niesamowicie, tetno nizsze niz normalnie, ale oddychalo mi sie inaczej, serce bilo mi mocniej tak jakby chciało wyskoczyć z klatki piersiowej, ogolnie bylem jakis pod napięciem. Stwierdzilem, że forma przybywa i zrobilem zyciowke o kilka minut na 20km.
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Gratuluje
Michal. J
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl