odpoczynek podczas biegu... czyli spostrzezenia amatora ;)
-
- Rozgrzewający Się
biegne sobie 40 minut i robie w tym np 3 przyspieszenia (czy jak sie to tam nazywa). Zaskoczylo mnie to, ze samo przyspieszenie nie jest dla mnie meczace - moze dlatego, ze jednak robie to krotko (licze 30 podwojnych krokow) - ale po tym jestem masakrycznie wyczerpana, wiec biegne kilka minut bardzo spokojnie, przy czym ODPOCZYWAM i potem moge znow biec normalnie i robic przyspieszenia i odpoczywac i biec normalnie itd itd... ciekawe, ciekawe
perpetum mobile! :P

- Enliven
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wow
W życiu bym na to nie wpadł! 

~~ Niektóre nałogi czynią silniejszym! RUN! ~~
- Enliven
- Dyskutant
- Kontakt:
Bleez - po pierwsze to ty jesteś mało błyskotliwy pisząc nie na temat.
Zapewne nawet nie masz pojęcia kim jestem i jak wyglądała moja dotychczasowa przygoda z bieganiem. Może zabrzmi to mało skromnie, ale śmiem przypuszczać, że chciałbyś zdobyć takie "doświadczenie" jak ja :P Oceniasz, a nie znasz.
Zapewne nawet nie masz pojęcia kim jestem i jak wyglądała moja dotychczasowa przygoda z bieganiem. Może zabrzmi to mało skromnie, ale śmiem przypuszczać, że chciałbyś zdobyć takie "doświadczenie" jak ja :P Oceniasz, a nie znasz.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
takze uchyl rabek tajemnicy? Czy stoi cos na przeszkodzie?Enliven pisze:Bleez - po pierwsze to ty jesteś mało błyskotliwy pisząc nie na temat.
Bleez -
Twój podpis jest sprzeczny.
Kiedy myślisz, to wymyślanie jest cały czas aktualne, trwa nieprzerwanie. Jeśli zastanawiasz się po co myślałeś, i dochodzisz do jakiegokolwiek wniosków, to już coś wymyśliłeś. Gdybyś nie myślał, to nic byś nie wymyślił, a nie tyle samo. Ponad to, nie myślenie jest możliwe tylko w przypadku braku świadomości, przykładowo w głębokim śnie.
Właśnie dlatego Platon chciał wypędzić poetów z Państwa
Twój podpis jest sprzeczny.
Kiedy myślisz, to wymyślanie jest cały czas aktualne, trwa nieprzerwanie. Jeśli zastanawiasz się po co myślałeś, i dochodzisz do jakiegokolwiek wniosków, to już coś wymyśliłeś. Gdybyś nie myślał, to nic byś nie wymyślił, a nie tyle samo. Ponad to, nie myślenie jest możliwe tylko w przypadku braku świadomości, przykładowo w głębokim śnie.
Właśnie dlatego Platon chciał wypędzić poetów z Państwa

-
- Rozgrzewający Się
Zrobiło się filozoficznie... choć muszę przyznać, ze czytając Elizabeth pogubiłam się trochę...
anulka -wieczorna biegaczka
-
- Rozgrzewający Się
I dodać muszę, że przyjemnie jest wrócić na to forum po krótkiej nieobecności... Szczególnie, że nadal mozna przeczytać trafne komentarze Tomasza (serdecznie pozdrowienia). Na początku mojej przygody z bieganiem bardzo mi pomogłeś...
anulka -wieczorna biegaczka
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Tomaszu zostało to odebrane jako zart
a tak na marginesie to ja autorem tego cytatu nie jestem ale też często sie nad niem zastanawiam.
A tak poza tym to do Pana Enliven chciałbym tylko powiedzieć aby Pan się wypowiadał konkretnie i rzeczowo a nie urywał łeb sprawie na początku. Bo rzeczywiści jedna i druga twoja wypowiedź wypadła nieskromnie

A tak poza tym to do Pana Enliven chciałbym tylko powiedzieć aby Pan się wypowiadał konkretnie i rzeczowo a nie urywał łeb sprawie na początku. Bo rzeczywiści jedna i druga twoja wypowiedź wypadła nieskromnie

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
no rzeczywiście zrobiło się tu trochę filozoficznie i to w dziale trening. Przypuszczam, ze autorka postu nie tego się chciała dowiedzieć więc zamykam już buźkę.
PS: warto rozmawiać
PS: warto rozmawiać

-
- Zaprawiony W Bojach
Enliven chwalisz sie swoja karierą ale to było widac juz w wielu twoich postach w wielu tematach ze naśmiewasz sie z ludzi badz twoje posty sa irytującą odpowiedzią. Dlatego najlepiej będzie jak zamilkniesz i pójdziesz sobie daleko prowadzić dalej te swoje widmo-osiągnięcia. Co do Autorki tematu, owszem chyba każdy tak ma jak Ty a napewno ja, czasami jak przyspiesze mocniej na jakies 400 czy 500 metrów biegu to póxniej mam taki bardzo spokojny trucht regeneracyjny. pozdrawiam i powodzenia w bieganiu.
gg 3305061
Tyle, że to nie jest konkurs osiągów, ale porad. Tutaj radzimy jak trenować, a nie chwialimy się.
Kończę słuchać Vivaldiego i idę poczłapać - też radzę.

Kończę słuchać Vivaldiego i idę poczłapać - też radzę.

-
- Zaprawiony W Bojach
Ja na takiego typa mówię: "Pasterz własnej legendy"Browser pisze:Enliven chwalisz sie swoja karierą.

A jak mawiała moja babcia: "Krowa co dużo ryczy mało mleka daje" nie ma to jak wesprzeć się jakimś porzekadłem

Michał
10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
- Enliven
- Dyskutant
- Kontakt:
Po pierwsze ;] - "kariera" to zbyt wielkie słowo. Co najwyżej przygoda.Browser pisze:Enliven chwalisz sie swoja karierą
Po drugie =) - nie chwalę się, tylko odpieram zarzuty na moją niewiedzę i brak doświadczenia ;D
Nie wiem czy takie "widmo". Zarówno medal MPJ, jak i przynależność do kadry narodowej są udokumentowane =PBrowser pisze:swoje widmo-osiągnięcia.