rzezba + obnizenie poziomu tluszczu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
meccuu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam
nie jestem grubasem i czynnie uprawiam sport, takze biegam

lecz teraz chce sie zajac konkretnie obnizeniem poziomu tluszczu w organizmie

niedlugo kupie pulsometr, slyszalem ze trzeba biegac cos kolo 70% maxymalnego tetna , czy to dokladnie tak jest ? i ile czasu mam biegac, godzina dziennie wystarczy? chce "to" robic konkretnie ;) moge biegac codziennie co najlepsze chce biegac bo to lubie

podsumowujac
70% max tetna, godzinka dziennie ?

moge dorzucic cos na spalanie tluszczu? z tego co wyczytalem Termo Speed Extreme jest pomocny z tego typu rzeczach

jesli chodzi o diete to nic specjalnego, lecz unikam fast foodow i kolorego picia, 4-5 lekkich posilkow dziennie

prosilbym o rady i komentarz pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
Deck
Ekspert/Fizjologia
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

meccuu pisze:witam
nie jestem grubasem i czynnie uprawiam sport, takze biegam

lecz teraz chce sie zajac konkretnie obnizeniem poziomu tluszczu w organizmie

niedlugo kupie pulsometr, slyszalem ze trzeba biegac cos kolo 70% maxymalnego tetna , czy to dokladnie tak jest ? i ile czasu mam biegac, godzina dziennie wystarczy? chce "to" robic konkretnie ;) moge biegac codziennie co najlepsze chce biegac bo to lubie

podsumowujac
70% max tetna, godzinka dziennie ?

moge dorzucic cos na spalanie tluszczu? z tego co wyczytalem Termo Speed Extreme jest pomocny z tego typu rzeczach

jesli chodzi o diete to nic specjalnego, lecz unikam fast foodow i kolorego picia, 4-5 lekkich posilkow dziennie

prosilbym o rady i komentarz pozdrawiam
Umiarkowany wysiłek na poziomie 70%HRmax jest dobry przy odchudzaniu, czas 1h to jest tak na prawdę minimum, bo dopiero po ok.20min w pełni zaczyna się spalanie tłuszczów. Więc twoja koncepcja treningowa jest słuszna...

... z tym, że jeżeli masz prawidłową zawartość tk. tłuszczowej, to może być niewystarczająca i wtedy trzeba wejść z dietą.
kto biega ten nie lebiega
ENTRE.PL Team
SBBP.waw.pl
Logan303
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czesc.
Wiem ze juz troche minelo czasu od napisania tego tematu ale jesli komus sie przyda to co napisze to fajnie :)

Thermo speed extreme jest dosc dobrym srodkiem do spalania tluszczu (a zwlaszcza w polaczeniu z cwiczeniami).Niestety ma on jedna wade.Trzeba sobie dobrac odpowiednia dawke kapsulek,bo to co jest podane na opakowaniu jest dobre (ale tez dla wielu osob okazuje sie za mala dawka)ale na sam poczatek stosowania.Organizm dosc szybko przyzwyczaja sie do TSE i trzeba zwiekszac dawke z 1 do 3,4 kapsulek dziennie.Slyszalem tez o przypadkach gdzie trzeba bylo stosowac nawet i 6 kapsulek dziennie.Zeby efekt byl dosc widoczny to z reguly trzeba tez stosowac TSE jakies 6-7 tygodni,co moze okazac sie jednak troche kosztowne.Nie wiem czy nie lepiej byloby zainwestowac w srodek o nazwie Venom (jakies 130-140 zl).Moze i cena wydaje sie duza ale ludzie z roznych for dyskusyjnych poswieconych odchudzaniu i kulturystyce bardzo sobie cenia ten preparat.

Ja gdy zaczynalem stosowac TSE przez pare dni chodzilem jak nakrecony.Trudno mi bylo usiedziec na miejscu.Musialem cos robic.Biegac,cwiczyc z ciezarami itp. :D Jednak musze ostrzec tez przed tym ,ze TSE moze powodowac wzrost agresji (podobno dzieje sie tak na skutek wyplukiwania mineralow i innych duperalow z organizmu) i przyspieszone bicie serca.

Na jednym z for kulturystycznych czytalem tez ,ze w jakis sposob kreatyna pomaga w spalaniu tluszczu,wiec moze do jakiegos spalacza dobrze by ja bylo dodac zwlaszcza ze jest swietna na rzezbe.

Pozatym witam wszystkich ,to moj pierwszy post na tym forum.Z bieganiem mialem juz kiedys do czynienia (cwiczylem pare lat biegi w jednym z krakowskich klubow),ale zamienilem ta dyscypline na karate jakies 13 lat temu.
aolesins
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja bym żadnych pigułek cudownych nie zażywał :) szczególnie, że trzeba zwiększać dawki i są skutki uboczne:) to wygląda na narkotyk :bum:

Racjonalna dieta - 5 posiłków dziennie, woda niegazowana + bieganie i nie ma bata, żeby nie spalić paru % tłuszczu :) Pigułki niepotrzebne:)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=aolesins][img]http://runmania.com/f/1f8a6a254b727ad4b3be2d11bf661f5a.gif[/img][/url]
10K - 46:23
15K - 1:17:33
21.097K - 1:42:15
Awatar użytkownika
Fatal@Error
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

HIIT, siłownia i dieta odpowiednia to wszystko...

pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ