Komentarz do artykułu Ambitny amator: 2:50-2:55 w wiosennym maratonie - projekt czteromiesięczny
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Niezawodna Krystyna nie da umrzeć tematowi w spokoju 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:30
Ten portal to coraz gorszy. Zrobił się prywatny folwark pana redaktora. Niby o bieganiu ale o tym halowym to teraz nie poczytasz. Były HMPJ z wieloma super wynikami, tutaj cisza. Trwa sezon halowy z super wynikami z całego świata, nawet nie ma wzmianki co i jak. Jakieś wzmianki o Naszch reprezentantach, choćby Arek Gardzielewski całkiem fajnie pobiegł teraz połóweczkę. Nie ma nic o świecie biegania tutaj poza maratonami gdzieś tam,jakiś biegach górskich, gdzie to ciągle marginalna sprawanw porównaniu do wszelakich biegów ulicznych. Zapewne wiele osób nie szukałoby po innych portalach wyników z hali,ulicy czy biegów przełajowych, gdyby na stronie o bieganiu można było to znaleźć. Za to można się zapisać na sto różnych obozów i poczytać o trenerze Adamie(z całym szacunkiem!). Ale o samym bieganiu i biegaczach to nie bardzo. Do widzenia.
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Może warto napisać do red. naczelnego?
Jeśli dostanie więcej takich sygnałów jak Twój, może uwzględni zapotrzebowanie i przemodeluje nieco profil portalu na taki jaki będzie m.in. Tobie bardziej odpowiadał?
Jeśli dostanie więcej takich sygnałów jak Twój, może uwzględni zapotrzebowanie i przemodeluje nieco profil portalu na taki jaki będzie m.in. Tobie bardziej odpowiadał?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Mi tam pasuje, mam w nosie sport zawodowy. Każdy. Wliczając w to bieganie. 

- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
A ja akurat się trochę zgodzę. Też mi brakuje takich informacji. Na szczęście Festiwal Biegowy bardzo ładnie o wszystkim i w odpowiednim czasie pisze. Więc dla informacji o bieganiu fajna alternatywa.
- FilipO
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:15
To akurat już było omawiane kilkukrotnie. I faktycznie, na nasze nieszczęście, interesujących się lekką wyczynową jest niewielu, a jeszcze mniej jest takich, którzy chcieliby o tym pisać. Trzeba zatem szukać informacji i relacji na własną rękęKrzysiekJ pisze:Może warto napisać do red. naczelnego?

Obecnie: wieczny kontuzjusz.
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Faktycznie jakaś zakladka by się przydała z krótkimi informacjami szczególnie o wynikach polakówLogadin pisze:A ja akurat się trochę zgodzę. Też mi brakuje takich informacji. Na szczęście Festiwal Biegowy bardzo ładnie o wszystkim i w odpowiednim czasie pisze. Więc dla informacji o bieganiu fajna alternatywa.
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:20
Dokładnie. Pięknie to ująłeś. Ja zwracam uwagę o tym od samego początku. Ten portal powinien zmienić nazwę na maraton.plNorbert1991 pisze:Ten portal to coraz gorszy. Zrobił się prywatny folwark pana redaktora. Niby o bieganiu ale o tym halowym to teraz nie poczytasz. Były HMPJ z wieloma super wynikami, tutaj cisza. Trwa sezon halowy z super wynikami z całego świata, nawet nie ma wzmianki co i jak. Jakieś wzmianki o Naszch reprezentantach, choćby Arek Gardzielewski całkiem fajnie pobiegł teraz połóweczkę. Nie ma nic o świecie biegania tutaj poza maratonami gdzieś tam,jakiś biegach górskich, gdzie to ciągle marginalna sprawanw porównaniu do wszelakich biegów ulicznych. Zapewne wiele osób nie szukałoby po innych portalach wyników z hali,ulicy czy biegów przełajowych, gdyby na stronie o bieganiu można było to znaleźć. Za to można się zapisać na sto różnych obozów i poczytać o trenerze Adamie(z całym szacunkiem!). Ale o samym bieganiu i biegaczach to nie bardzo. Do widzenia.
TO jest skandaliczne. Każdy bieganie kojarzy z maratonem. Maraton i maraton. Normalnie bokiem mi to wychodzi.
Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Raczej na amatorski-maraton.plKrysia80 pisze:Ten portal powinien zmienić nazwę na maraton.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
Krysia? A ty kiedy sub9?Krysia80 pisze: Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Klosterhalfen wczoraj pobiegła w 8:36.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:20
Ja to stara baba już jestemRolli pisze:Krysia? A ty kiedy sub9?Krysia80 pisze: Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Klosterhalfen wczoraj pobiegła w 8:36.

-
- Zaprawiony W Bojach
Krysia, najlepsza sa kobiety po 40stce. Maja doświadczenie.Krysia80 pisze:Ja to stara baba już jestemRolli pisze:Krysia? A ty kiedy sub9?Krysia80 pisze: Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Klosterhalfen wczoraj pobiegła w 8:36.ale chętnie popatrzę jak ktoś tu działa. Najlepiej oczywiście kobieta !!! A nie że tylko chłopy i sratatony.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Krysia, Norbert skoro uważacie że bieganie.pl jest daremne to po co wchodzicie? Macie ogromny wybór
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zastanawiam się co chcecie uzyskać kpiarskim tonem, bo na pewno nie szacunek.
Ten wątek interesuje amatorów maratonu. Po to został stworzony.
Stwórzcie własny projekt i publikujcie cotygodniowe przygotowania do biegu na 3000m. W czym problem?
Chętnie poczytam i wezmę udział w krytycznej dyskusji, zachęcając innych do czynnego brania udziału w takich przygotowaniach. Jeżeli nie stać was na taką akcję, gdyż nie starcza charakteru, to ja też to rozumiem, bo nie każdy ma do tego dryg. Natomiast nie ma usprawiedliwienia dla pustego gadania.
Ten wątek interesuje amatorów maratonu. Po to został stworzony.
Stwórzcie własny projekt i publikujcie cotygodniowe przygotowania do biegu na 3000m. W czym problem?
Chętnie poczytam i wezmę udział w krytycznej dyskusji, zachęcając innych do czynnego brania udziału w takich przygotowaniach. Jeżeli nie stać was na taką akcję, gdyż nie starcza charakteru, to ja też to rozumiem, bo nie każdy ma do tego dryg. Natomiast nie ma usprawiedliwienia dla pustego gadania.