Komentarz do artykułu Ambitny amator: 2:50-2:55 w wiosennym maratonie - projekt czteromiesięczny

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niezawodna Krystyna nie da umrzeć tematowi w spokoju ;)
PKO
pascal
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39,13
Życiówka w maratonie: 2,59,02

Nieprzeczytany post

i tak dobrze , że wytrzymała do poniedziałku :)
  • 10k: 39,13
    1/2M : 1,26,01
    M : 2,59,02
Norbert1991
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:30

Nieprzeczytany post

Ten portal to coraz gorszy. Zrobił się prywatny folwark pana redaktora. Niby o bieganiu ale o tym halowym to teraz nie poczytasz. Były HMPJ z wieloma super wynikami, tutaj cisza. Trwa sezon halowy z super wynikami z całego świata, nawet nie ma wzmianki co i jak. Jakieś wzmianki o Naszch reprezentantach, choćby Arek Gardzielewski całkiem fajnie pobiegł teraz połóweczkę. Nie ma nic o świecie biegania tutaj poza maratonami gdzieś tam,jakiś biegach górskich, gdzie to ciągle marginalna sprawanw porównaniu do wszelakich biegów ulicznych. Zapewne wiele osób nie szukałoby po innych portalach wyników z hali,ulicy czy biegów przełajowych, gdyby na stronie o bieganiu można było to znaleźć. Za to można się zapisać na sto różnych obozów i poczytać o trenerze Adamie(z całym szacunkiem!). Ale o samym bieganiu i biegaczach to nie bardzo. Do widzenia.
Awatar użytkownika
KrzysiekJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest

Nieprzeczytany post

Może warto napisać do red. naczelnego?

Jeśli dostanie więcej takich sygnałów jak Twój, może uwzględni zapotrzebowanie i przemodeluje nieco profil portalu na taki jaki będzie m.in. Tobie bardziej odpowiadał?
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Mi tam pasuje, mam w nosie sport zawodowy. Każdy. Wliczając w to bieganie. :spoczko:
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja akurat się trochę zgodzę. Też mi brakuje takich informacji. Na szczęście Festiwal Biegowy bardzo ładnie o wszystkim i w odpowiednim czasie pisze. Więc dla informacji o bieganiu fajna alternatywa.
Awatar użytkownika
FilipO
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:15

Nieprzeczytany post

KrzysiekJ pisze:Może warto napisać do red. naczelnego?

Jeśli dostanie więcej takich sygnałów jak Twój, może uwzględni zapotrzebowanie i przemodeluje nieco profil portalu na taki jaki będzie m.in. Tobie bardziej odpowiadał?
To akurat już było omawiane kilkukrotnie. I faktycznie, na nasze nieszczęście, interesujących się lekką wyczynową jest niewielu, a jeszcze mniej jest takich, którzy chcieliby o tym pisać. Trzeba zatem szukać informacji i relacji na własną rękę ;). Co ciekawe PZLA robi fajne wywiady na YouTube. Polecam.
Obecnie: wieczny kontuzjusz.
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Logadin pisze:A ja akurat się trochę zgodzę. Też mi brakuje takich informacji. Na szczęście Festiwal Biegowy bardzo ładnie o wszystkim i w odpowiednim czasie pisze. Więc dla informacji o bieganiu fajna alternatywa.
Faktycznie jakaś zakladka by się przydała z krótkimi informacjami szczególnie o wynikach polaków
Krysia80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:20

Nieprzeczytany post

Norbert1991 pisze:Ten portal to coraz gorszy. Zrobił się prywatny folwark pana redaktora. Niby o bieganiu ale o tym halowym to teraz nie poczytasz. Były HMPJ z wieloma super wynikami, tutaj cisza. Trwa sezon halowy z super wynikami z całego świata, nawet nie ma wzmianki co i jak. Jakieś wzmianki o Naszch reprezentantach, choćby Arek Gardzielewski całkiem fajnie pobiegł teraz połóweczkę. Nie ma nic o świecie biegania tutaj poza maratonami gdzieś tam,jakiś biegach górskich, gdzie to ciągle marginalna sprawanw porównaniu do wszelakich biegów ulicznych. Zapewne wiele osób nie szukałoby po innych portalach wyników z hali,ulicy czy biegów przełajowych, gdyby na stronie o bieganiu można było to znaleźć. Za to można się zapisać na sto różnych obozów i poczytać o trenerze Adamie(z całym szacunkiem!). Ale o samym bieganiu i biegaczach to nie bardzo. Do widzenia.
Dokładnie. Pięknie to ująłeś. Ja zwracam uwagę o tym od samego początku. Ten portal powinien zmienić nazwę na maraton.pl

TO jest skandaliczne. Każdy bieganie kojarzy z maratonem. Maraton i maraton. Normalnie bokiem mi to wychodzi.

Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Krysia80 pisze:Ten portal powinien zmienić nazwę na maraton.pl
Raczej na amatorski-maraton.pl
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krysia80 pisze: Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Krysia? A ty kiedy sub9?
Klosterhalfen wczoraj pobiegła w 8:36.
Krysia80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:20

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
Krysia80 pisze: Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Krysia? A ty kiedy sub9?
Ja to stara baba już jestem :hejhej: ale chętnie popatrzę jak ktoś tu działa. Najlepiej oczywiście kobieta !!! A nie że tylko chłopy i sratatony.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krysia80 pisze:
Rolli pisze:
Krysia? A ty kiedy sub9?
Ja to stara baba już jestem :hejhej: ale chętnie popatrzę jak ktoś tu działa. Najlepiej oczywiście kobieta !!! A nie że tylko chłopy i sratatony.
Krysia, najlepsza sa kobiety po 40stce. Maja doświadczenie. :taktak:
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Krysia, Norbert skoro uważacie że bieganie.pl jest daremne to po co wchodzicie? Macie ogromny wybór
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zastanawiam się co chcecie uzyskać kpiarskim tonem, bo na pewno nie szacunek.
Ten wątek interesuje amatorów maratonu. Po to został stworzony.
Stwórzcie własny projekt i publikujcie cotygodniowe przygotowania do biegu na 3000m. W czym problem?
Chętnie poczytam i wezmę udział w krytycznej dyskusji, zachęcając innych do czynnego brania udziału w takich przygotowaniach. Jeżeli nie stać was na taką akcję, gdyż nie starcza charakteru, to ja też to rozumiem, bo nie każdy ma do tego dryg. Natomiast nie ma usprawiedliwienia dla pustego gadania.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ