Przykazanie pierwsze:spartanin pisze:jak myslicie jest to dobry pomysl zeby cyknąć sobie red bull'a przed biegiem albo jakis inny napój energetyczny ?
Zadne eksperymenty przed zawodami!!!!!
Rolli
Przykazanie pierwsze:spartanin pisze:jak myslicie jest to dobry pomysl zeby cyknąć sobie red bull'a przed biegiem albo jakis inny napój energetyczny ?
Bo to moze ci na zolondek zaszkodzic i bedziesz jeszcze ze zdenerwowania przed zawodami zygac.spartanin pisze:a batona jakiegos? dlaczego nie red bulla? przecież to napój energetyczny
Zapomniałem dodać że to ewentualnie to może być Poweradenieustraszony pisze:Red Bull jest to napój energetyzujący więc lepiej nie . Posiada dużo kofeiny co pobudza serce do dużej pracy .
Ewentualnie wypij godzinę przed biegiem 5 łyków i reszta po biegu ale po trochę .
Rolli ma rację , a herbata mocno słodzona .
Makaron z twarogiem, rodzynkami, surowym jajkiem i cukrem (jeszcze lepiej z miodem) mniam, mniam.spartanin pisze:troche powerade wypije i jakiegos batona przegryze snikersa , rano chleb z drzemem. Panowie a co powinnienem zjesc dzien przed zawodami, jakie danie? akurat w gotowaniu jestem dobry :p
To zalezy czy ustwiaja na czas (ta jest normalnie) czy sie tego organizatorom nie chce robic, i wszyscy staja jak chca. Nie wiem co to za zawody, ale musialen juz pare razy tak startowac.Tomaszzz pisze:Na 1000m na bieżni nie biega się na tory, a nawet jakby były to się samemu nie wybiera (jak sobie to wyobrażasz? - "ja byłem pierwszy"). Tory są przydzielane.