Dobre Santiago, ale jednak nie odbiegajmy od tematu zbyt bardzoSantiago pisze:to lepsze:
http://www.youtube.com/watch?v=d83RUewPNzM&NR=1

Dobre Santiago, ale jednak nie odbiegajmy od tematu zbyt bardzoSantiago pisze:to lepsze:
http://www.youtube.com/watch?v=d83RUewPNzM&NR=1
Pani SEX69 bez takich postów proszę. Zaśmiecają one tylko wątek i obrażają innych użytkowników.SEX69 pisze:Santiago doszły mnie słuchy że jesteś gejem to prawda ??? i jeszcze pokazujesz nam ronalda by my się napalilio kurcze
a jesli jednak na temat? gdyby tak spojrzec nieco szerzej na temat a nie tylko rozpatrywac go z punktu widzenia poniesionego wysilku? frustracja, przekierowanie, ujscieFredzio_Monroe pisze:Hahaha mocne ;d Trochę nie na temat, ale deczko humoru też się przydaLadyE pisze:niedawno trafilam na krotki dokument:
http://www.youtube.com/watch?v=fkDI5xVa354&NR=1
mysle ze np ON musi miec swietne wyniki
rufuz... dzięki za podzielenie się własnym doświadczeniem na ten temat. Czyli widać, że różnie to u każdego bywa - Niektórym pomaga, niektórym szkodzi. No nic, proszę pisać dalej i udzielać informacji to może dojdziemy do jakiegoś końcowego wniosku.rufuz pisze:U mnie "idzie w nogi" wiec przed maratonem raczej nie wskazany
Jak widzisz polskie społeczeństwo nie bardzo radzi sobie z tematem tabu jakim jest sex. Nie potrafi w jasny i kompetentny w sposób wrazić swoich obserwacji. Pomijam oczywiście wypowiedzi kilku forumowiczów. Sex to dla każdego indywidualna sprawa. Jednego pobudza innego wręcz przeciwnie. Spróbuj sam ocenić. Mi raz przeszkadza a raz wręcz jest niezbędny... Uważam to za kwestie bardzo osobistą. Zależna od wielu czynników, wręcz od potrzeby chwili...Fredzio_Monroe pisze:Wiem, że temat mógł się już pojawić wcześniej i jest nieco krępujący ale chciałem się dowiedzieć jednej rzeczy. A mianowicie czy Sex przed zawodami biegowymi lub też innym wysiłkiem fizycznym ma pozytywny wpływ na osiągi czy też negatywny ? Temat ten nurtuje mnie już od jakiegoś czasu i nie mogę uzyskać satysfakcjonującej odpowiedzi.
Z góry dzięki za pomoc. I proszę się nie krępować w dzieleniu swoimi zdaniami na ten temat, to w końcu normalna ludzka sprawa
;d
Ty buki to co najwyżej robisz to z Renata Rączkowskątrener_kadrowy pisze:NIE seksi tylko robi sobie dobrze przed mocnym akcentem biegowym.Gife pisze:Wątek schodzi powoli na fantazjowanie..Cała kadra między sobą się seksi![]()
Sex w każdej pozycji i o każdej godzinie jest zdrowyFredzio_Monroe pisze:Wiem, że temat mógł się już pojawić wcześniej i jest nieco krępujący ale chciałem się dowiedzieć jednej rzeczy. A mianowicie czy Sex przed zawodami biegowymi lub też innym wysiłkiem fizycznym ma pozytywny wpływ na osiągi czy też negatywny ? Temat ten nurtuje mnie już od jakiegoś czasu i nie mogę uzyskać satysfakcjonującej odpowiedzi.
Z góry dzięki za pomoc. I proszę się nie krępować w dzieleniu swoimi zdaniami na ten temat, to w końcu normalna ludzka sprawa ;d
No to sie spytaj tych co maja AIDSlapka88 pisze: Sex w każdej pozycji i o każdej godzinie jest zdrowy