narty biegowe

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Dziunek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Henryk masz rację: na poprzednim był bałagan. Skrypt bezsensowny i ciężko tym było administrować. Dlatego powstało nowe forum, a stare chwilowo jeszcze siedzi na serwerze, ale niedługo zostanie skasowane (i tak nie prowadzą do niego żadne linki). Jeśli będziesz miał tylko ochotę - wróć, zapraszam (i przebacz za zamieszanie):]

(Edited by Dziunek at 6:48 pm on Oct. 26, 2004)
Cóż, że otwarta przyłbica, kiedy łeb zakuty:) *** GG:3136115
PKO
figola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Quote: from DaB on 4:49 pm on Feb. 21, 2003
23km to tez ladny kawalek. Gdybym startowal w tym biegu to raczej tez nie porwal bym sie na 50 kilo. Po prostu czyje sie za slaby. Ja odrozniam dwa sposoby poruszania sie na biegowkach - marsz i bieg i zalezy mi na tym zeby jadnak biegac a nie chodzic. 23 jeszcze bym dal rade pobiec, ale 50 na pewno nie.
W okolicach 3m okolice mamy wymarzone. Trojmiejski Park Krajobrazowy to jest swietny teren i na narty biegowe i do biegania w ogole. Tylko ze sniegiem nie najlepiej (jedynie tego roku zima nas rozpieszcza). A Kaszuby rzeczywiscie maja szczegolny mikroklimat i moze sie zdarzyc, ze w Gdansku chlapa, a za Kartuzami bialo. No to zycze polamania na BP.
figola
figola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Sluchajcie, chce sie bybrac na biegowki na Kaszuby i nie mam pojecia od czego zaczac szukanie jesli o miejsce chodzi, moze macie jakies sugestie gdzie jest ladnie, w miare tanio i schludnie
figola
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Optymalnie by było, gdyby gdzieś były trasy przygotowane, ale ja o takich w naszym regionie nie słyszałem. Jeździłem tylko po TPK.

Ładnych miejsc jest mnóstwo.
biegowa recydywa
Tompoz1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

trening na nartach biegowych jest bardoz polecamy kolarzom szosowym i MTB szczególnie w naszej strefie klimatycznej. Oczywiście w założeniu że biega sie klasycznie  anie stylem łyżwowym. Swego czasu pod koniec lat 70-tych Jan Jankiewicz był njalepszym narcarzem w polskiej kadrze szosowej. Kolarze i kolarski MTB grupyby Lotto-PZU trenują zimą bardzo duzó n abiegówkach stylem klasycznym.            
kolarstwo to krew, pot i łzy...........................nieraz zwycieństwa
dacja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, poszukuje kogoś z Warszawy - kto doradzi mi w zakupie nart , nauczy jezdzic :) Zaprowadzi na najfajniejsze trasy w okolicach Warszawy. Chce sie nauczyć a nie zabardzo wiem jak sie do tego zabrać a nikt ze znajomych nie wykazuje entuzjazmu do mojego pomysłu. Jeśli znajdzie się ktoś chętny aby pociągnąć troszkę zółtodzioba - będe wdzięczna. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dziunek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziś zaliczyłem pierwszy śnieg. Zapowiadało się nijako - pętla 60 w jedną, 60 równolegle w drugą, po 30 min było to już bardziej grass niż xc skiing... no ale po obiadku nam odbiło, pojechaliśmy z braciszkiem i kolegą w góry (ee tam 600-800 m) i zrobiliśmy 2h po dziewiczym śniegu. Ubaw niesamowity, tylko biegówki klasyczne troszkę do takich rzeczy nie przygotowane:/ Smar w kontakcie z "wodą" (taki mokry szarobury śnieg) lubi zalodzić i wtedy nie da się nartki suwać trzeba człapać. Ale było super. Pozdrawiam:]
Cóż, że otwarta przyłbica, kiedy łeb zakuty:) *** GG:3136115
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ