dokładnie takbiegaczkaxxx pisze:
to co mam normalnie jeść obiady ? ... !
wywal kleiki i płatki, zwróć uwagę czy serek to serek a nie jakaś mieszanka utwardzonych tłuszczów i odtłuszczonego mleka w proszku. pieczywo pełnoziarniste zamiast białego

dokładnie takbiegaczkaxxx pisze:
to co mam normalnie jeść obiady ? ... !

apaczo pisze:Swoja "dietę" ma opisana w poniższym linku. Tylko sie nie zszokuj![]()
http://www.sportacademy.pl/smf/index.ph ... 225.0.html

Tak jest. Tylko zamiast zapychać się białym pieczywem i ziemniakami, nałóż sobie podwójną porcję surówek. Albo warzyw typu kalafior, brokuły, etc.biegaczkaxxx pisze:to co mam normalnie jeść obiady ?
Wiesz co, odstaw na razie lustro i wagę, bo strasznie się stresujesz swoją wagą i wyglądem, a z tego co piszesz, to nie ma czym. Chcesz zrzucić 3 kg i nie masz wystającego brzucha, więc nie ma tragedii, naprawdę. Trochę cierpliwości i więcej luzu, stres sprzyja odkładaniu się dodatkowego tłuszczykubiegaczkaxxx pisze:czy jestem w stanie w ciagu miesiąca pozbyć się trochę brzucha, nie mam wystającego, chciałabym mieć płaski, może jakieś ćwiczenia konkretne oprócz 6w, bo już przechodzilAm to i było strasznie cieżko.

sorki, właśnie sie dowiedziałem, że zdjęcia można zobaczyć dopiero po rejestracjiapaczo pisze:Swoja "dietę" ma opisana w poniższym linku. Tylko sie nie zszokuj![]()
http://www.sportacademy.pl/smf/index.ph ... 225.0.html

Moja dieta jest może daleka od ideału, ale przynajmniej zapewnia mi w miarę normalną kaloryczność (choc nigdy nie liczyłembiegaczkaxxx pisze:bo to już nie wiem, raz mowiecie ze jak begam to muszę mieć odpowiednia dietę, teraz ktoś pisze ze mam jest co chce .. albo jeszcze jedno ze mam jeść obiady.. zdecydujcie się bo ja już glupieje:/

biegaczkaxxx pisze:bo to już nie wiem, raz mowiecie ze jak begam to muszę mieć odpowiednia dietę, teraz ktoś pisze ze mam jest co chce .. albo jeszcze jedno ze mam jeść obiady.. zdecydujcie się bo ja już glupieje:/

biegaczkaxxx pisze:bo to już nie wiem, raz mowiecie ze jak begam to muszę mieć odpowiednia dietę, teraz ktoś pisze ze mam jest co chce .. albo jeszcze jedno ze mam jeść obiady.. zdecydujcie się bo ja już glupieje:/

Naczytałaś się bzdur rodem z jakiejś kolorowej gazetki, epatującej artykułami w stylu "będziesz mieć idealny brzuch w 4 tygodnie", ilustrowanymi zdjęciami lasek wyrzeźbionych Photoshopem. Zresetuj się i jak najszybciej wyrzuć z głowy tę antywiedzębiegaczkaxxx pisze:to co mam normalnie jeść obiady ? naczytalam się już bardzo dużo o dietach połączonych z bieganiem.. nie wiem już jakiej mam się trzymać żeby qrwa pozbyć się tylko tych 3 kg nie oczekuje wiecej.. napisałam tylko na 3 dni jadłospis, jem rożne produkty to zależy co w lodówce się znajduje... przecież nie będę pisała na cały miesiąc, czasem ma ochotę zjeść loda to idę i kupuje ale taki mały wiec się nie glodze, jem owoce nie tlko jabłko czasem winogrono gruszka, pomarancza. Jak mi się zachce to gotuje sobie kasze na obiad ale bez sosu, jak mam w niedziele na obiad mięso to tez jem ale tylko gotowane i nigdy nie używam soli !

Posłuchaj, my ci tu chcemy pomóc, ja sam niedawno pomocy tu szukałem i dostałem, w ciągu 5 mcy zeszło mi przy lekkim ograniczeniu słodyczy i zakąsek 14 kg... ale ja nie o tym. Teraz jestem bogatszy w wiedzę, której niedawno tyle nie miałem. Tu nie chodzi o to co jesz, ale o nawyki żywieniowe, które musisz trwale zmienić, bo nic z tego nie wyjdzie. To jest klucz do sukcesu i trwałych efektów. Chodzi o to, że w całym tym "odchudzaniu" możesz chwilowo schudnąć te 3 kg zwłaszcza że to niedużo, ale nic nie poprawisz w swoim żywieniu. Lepiej po stokroć kupić naturalny jogurt bez cukru i dorobić go na własną modłę składnikami bez dodatków np. jagodami goji, rodzynkami, bezcukrowym musli. Można sobie zrobić samemu super musli pod swój smak, a nie wciągać tych wszystkich dodatków, które są w słodkich gotowych jogurtach np. syrop glukozowo-fruktozowy dodawany prawie do wszystkich jogurtów. Poczytaj sobie co to za cudo. Cukier przy tym małe pikolo. Jeśli ty nie chcesz zmienić złych nawyków żywieniowych, bo "ci nie smakuje" to będzie trudno trwałe efekty osiągnąć. Ja uważam, że to jest konieczne do tego, aby osiągnąć kompletny i trwały efekt, w którym jest połączone i bieganie, i jazda na rowerze np. oraz odpowiednie zbilansowane odżywianie oparte o w miarę naturalne składniki.biegaczkaxxx pisze:nie chce wyglądać jak szczupior... zależy mi na zrzuceniu zapędów 3 kg ... wiec chyba mogę sobie pozwolić na smakowe jogurty .. już nie przesadzajmy, tabletki mi bardzo pomogły wiec nie żałuje ze je brałam. informacje podaje bo mi się coś nowego przypomina