Bieganie, a Sex !

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Santiago, wywaliłem Twoje posty po francusku o masturbacji bo są nie na temat, seks to nie masturbacja, przynajmniej nie dla mnie.
Całe szczęście, że mnie nie było i nie widziałem tych postów. Chociaż jak były po francusku to i tak bym nic nie zrozumiał. A ciebie Adam popieram w 100%, przecież sex, a masturbacja to zupełnie różne sprawy. Nie wiem, może Santiago sobie coś pomylił i wydaje mu się, że codziennie uprawia sex, a tak na prawdę bawi się własną ręką. Wgl nie wiem po co takie złośliwości niektórych w tym wątku. Jak ktoś nie chce pisać to nie musi.

Pozdrawiam.
PKO
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Santiago pisze:
Adam Klein pisze:Santiago, wywaliłem Twoje posty po francusku o masturbacji bo są nie na temat, seks to nie masturbacja, przynajmniej nie dla mnie.
ale erekcja to erekcja występuje również w stosunku, i nie gadaj mi tutaj głupot, że przy tym inne mięśnie pracują
Santiago ... tyle, że przy stosunku trzeba się jak każdy dobrze wie trochę bardziej napracować, dochodzi mała presja itp, w dodatku to zupełnie inna sprawa o czym chyba wszyscy wiemy. Jedyne co łączy stosunek z kobietą i masturbacje to to, że na końcu następuje tzw. erekcja, którą zresztą już przywołałeś w poście wyżej.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

niedawno trafilam na krotki dokument:
http://www.youtube.com/watch?v=fkDI5xVa354&NR=1

mysle ze np ON musi miec swietne wyniki ;)
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:niedawno trafilam na krotki dokument:
http://www.youtube.com/watch?v=fkDI5xVa354&NR=1

mysle ze np ON musi miec swietne wyniki ;)
Hahaha mocne ;d Trochę nie na temat, ale deczko humoru też się przyda :hejhej:
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Fredzio_Monroe pisze: Jedyne co łączy stosunek z kobietą i masturbacje to to, że na końcu następuje tzw. erekcja.
Na końcu czego? Chyba tzw gry wstępnej.
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

robbur pisze:
Fredzio_Monroe pisze: Jedyne co łączy stosunek z kobietą i masturbacje to to, że na końcu następuje tzw. erekcja.
Na końcu czego? Chyba tzw gry wstępnej.
no a jak :hejhej: po "grze wstępnej" powinna nastąpić całkowita erekcja członka ;d jednak dalsza, że tak powiem "faza" stosunku, a więc dochodzenie do orgazmu w przypadku masturbacji, a stosunku z kobietą jest zupełnie odmienna. Jak już wcześniej powiedziałem w przypadku stosunku z kobietą trzeba się trochę bardziej napracować i z pewnością wysiłek fizyczny jest dużo większy niż w przypadku masturbacji. Więc nie wiem co nam tu Santiago wygaduje ;d
W poście przywołanym przez ciebie trochę niejasno się wyraziłem i oczywiście masz racje...

Pozdrawiam.
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w roku 2003 gdy kupiłem swój pierwszy pulsometr to załozyłem go raz na stosunek z żoną .

Masturbują się kobiety w przypadku mężczyzny trafniejksze okreslenie onanizm

kolego Mercury tobie chyba się pomylił wykrysk z erekcją.

Tompoz
Tompoz
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tompoz pisze:Masturbują się kobiety w przypadku mężczyzny trafniejksze okreslenie onanizm
Bez sens... a czemu tak?
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Santiago pisze:
Fredzio_Monroe pisze: no a jak :hejhej: po "grze wstępnej" powinna nastąpić całkowita erekcja członka ;d jednak dalsza, że tak powiem "faza" stosunku, a więc dochodzenie do orgazmu w przypadku masturbacji, a stosunku z kobietą jest zupełnie odmienna. Jak już wcześniej powiedziałem w przypadku stosunku z kobietą trzeba się trochę bardziej napracować i z pewnością wysiłek fizyczny jest dużo większy niż w przypadku masturbacji. Więc nie wiem co nam tu Santiago wygaduje ;d
W poście przywołanym przez ciebie trochę niejasno się wyraziłem i oczywiście masz racje...

Pozdrawiam.
sam określiłeś 'sex' jako wysiłek fizyczny, ja tak samo określiłem, i jeszcze napisałem, że jest przy tym większy wydatek energiczny, więc nie wiem o co się rozchodzi :hahaha:
czytaj, potem pytaj
Nadal widzę nie wiesz o co się rozchodzi :jatylko: Chodziło mi o to co wygadujesz na temat masturbacji... a mianowicie o stwierdzenia, że masturbacja to taki sam wysiłek jak stosunek z kobietą ;d Tyle, że podczas stosunku z kobietą trzeba się dużo bardziej napracować, poza tym pracuje więcej grup mięśniowych, zmęczenie jest znacznie większe. Więc takie porównania sam nie wiem o czym świadczą Santiago, ale są żenujące. Mam wrażenie, że chyba nie wykonywałeś jednej bądź drugiej czynności, bo gdybyś wykonywał obie to zauważyłbyś ogromną różnicę...

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2011, 15:32 przez Fredzio_Monroe, łącznie zmieniany 1 raz.
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

tompoz pisze:w roku 2003 gdy kupiłem swój pierwszy pulsometr to załozyłem go raz na stosunek z żoną .

Masturbują się kobiety w przypadku mężczyzny trafniejksze okreslenie onanizm

kolego Mercury tobie chyba się pomylił wykrysk z erekcją.

Tompoz
Tompoz... ty to chyba w innym świecie żyjesz, po pierwsze nie ma tutaj żadnego Mercurego :hahaha: , a po drugie już wcześniej wyjaśniłem dokładnie o co chodzi z erekcją i różnice pomiędzy sexem, a masturbacją jeżeli chodzi o wysiłek fizyczny podczas tych czynności. A po trzecie nie ma żadnej zasady, że mężczyzna mu używać stwierdzenia onanizm, a kobieta stwierdzenia masturbacja :taktak: Każdy mówi jak woli.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chciałbym tyko przypomnieć, że wątek to Bieganie, a Sex ! I tylko tyle ....
PS Lew- Starowicz ma rację :spoczko:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Svolken, prosiłbym bez osobistych wycieczek.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Svolken, prosiłbym bez osobistych wycieczek.
Myślę, że nie tylko do mnie ta uwaga winna być skierowana.
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Fredzio_Monroe pisze:podczas stosunku z kobietą trzeba się dużo bardziej napracować, poza tym pracuje więcej grup mięśniowyc
To wcale nie jest takie pewne - są pozycje z kategorii "na leniwca" ;)
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:
Adam Klein pisze:Svolken, prosiłbym bez osobistych wycieczek.
Myślę, że nie tylko do mnie ta uwaga winna być skierowana.
Do ciebie i tylko do ciebie. To ty cały czas prowokujesz jakimiś głupkowatymi tekstami typu "erotoman gawędziarz" itp, a ja tylko odpowiadam. Trochę kultury by się przydało. A poza tym pisałem już do ciebie trzykrotnie, że jak temat ci nie odpowiada to po prostu nie pisz, widać nie poskutkowało.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ