Miałem znajomego w wojsku. Podczas sprawdzianu na 3km pobiegł 8,50, żeby było ciekawie biegł w mundurze i butach wojskowych. Nie cierpiał biegać,palił nałogowo extra mocne i grał w nogę w okręgówce. Pobiegł szybko ponieważ trzech pierwszych miało dostać przepustki do domu,tzw PJ-otki.
MOSAD ma chyba błedne dane. Jaq o niczym nie wiem. Cały dzień - chyba od 7:45 do 20:00 w pracy spędziłem.
Ale co MOSAD wie - może o czyms nie pamietam?
Materiały operacyjne były bardzo kiepskiej jakosci wiec mozliwa jest pomyłka:) Albo ktos (Ania Mmmm???) się perfidnie próbuje podszyć pod Ciebie by nie dopuścić do ujawnienia rewelacyjnego wpływu Twojego treningu na wyniki.
Fredzio nie przeginaj, ja też do niedawna nic, ale od 3 tygodni jednak cos i zaczynam myslec, ze w tym sezonie bede górą (momo moich nieambitnych planow; kuracja tlenem nic tu nie poradzi na wytrzymalosc.
No, MacGor, żeby Cie pognębić to dzisiaj jeszcze biegłem 1:20 h.
Ale moja kondycja jest naprawdę fatalna. Dzięki mojemu treningowi dochodze do poziomu, ze wydaje mi się, że już gorzej być nie może. I jak juz będę zupełnie na dnie - to zacznę mój tajemniczy trzymiesięczny trening po którym wrócę w glorii i chwale.