Trening z Polarem - jak zacząć?
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam Wszystkich,
Czytajac wszystkie informacje (tak mi sie zdaje) o tych wszystkich cudach, zaczelam sie coraz bardziej przekonywac ze moze warto? Co prawda dopiero caly czas jestem na poczatku biegania.....hm.... ale juz trwa to jakis czas. A w tym roku chetnie bym popiegla na zawodach, albo 10km, 10mil, albo 20km. Zobacze w jakiej formie bede. Po swietach he, he trzeba oczywiscie zaczac od zrzucania kg..... ale pozniej juz bedzie ( mam nadzieje) ok.
Dlatego tez mam pytanie co sadzicie o M51/52? wychodzi mi ze dla poczatkujacego, no troche moze wiecej niz poczatkujacego jest ok. .......no, cena nie zachwyca, ale juz od dwoch miesiecy mysle o tym cacku powaznie wiec cos tam sie juz uzbieralo....
Trenuje prawie codziennie, ale rozne sporty, biegam od dwoch do trzech razy w tygodniu, ale teraz mam zamiar zwiekszyc 'dawke' do czterech. Wiec chyba warto sie w cos takiego zaopatrzyc?
Pozdrawiam
Aga
Czytajac wszystkie informacje (tak mi sie zdaje) o tych wszystkich cudach, zaczelam sie coraz bardziej przekonywac ze moze warto? Co prawda dopiero caly czas jestem na poczatku biegania.....hm.... ale juz trwa to jakis czas. A w tym roku chetnie bym popiegla na zawodach, albo 10km, 10mil, albo 20km. Zobacze w jakiej formie bede. Po swietach he, he trzeba oczywiscie zaczac od zrzucania kg..... ale pozniej juz bedzie ( mam nadzieje) ok.
Dlatego tez mam pytanie co sadzicie o M51/52? wychodzi mi ze dla poczatkujacego, no troche moze wiecej niz poczatkujacego jest ok. .......no, cena nie zachwyca, ale juz od dwoch miesiecy mysle o tym cacku powaznie wiec cos tam sie juz uzbieralo....
Trenuje prawie codziennie, ale rozne sporty, biegam od dwoch do trzech razy w tygodniu, ale teraz mam zamiar zwiekszyc 'dawke' do czterech. Wiec chyba warto sie w cos takiego zaopatrzyc?
Pozdrawiam
Aga
-
- Zaprawiony W Bojach
Aga,
Mam od niedawna M-52 i jestem z niego bardzo zadowolony. Brakuje mu jedynie międzyczasów.
Generalnie dla mojego człapania, nawet z ambicjami maratońskimi jest okay.
Polecam,
Mifor
Mam od niedawna M-52 i jestem z niego bardzo zadowolony. Brakuje mu jedynie międzyczasów.
Generalnie dla mojego człapania, nawet z ambicjami maratońskimi jest okay.
Polecam,
Mifor
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
- Mariusz
- Zaprawiony W Bojach
Aga, twój wybór jest jak najbardziej OK.Jeśli jednak cena zakupu Polara M51/52 jest najwiekszą barierą,to może poczekaj jeszcze trochę.W tym tygodniu będę na Targach Rowerowych i dowiem sie czegoś o pulsometrach Sigma Sport.Generalnie są tańsze od Polarów mając podobne funkcje.Warto zainteresować sie nimi i porównać możliwości jednych i drugich przed ostatecznym podjęciem decyzji o zakupie .Postaram się przedstawić relację na forum.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ryszard widzisz, konkurencja rośnie.Quote: from Mariusz on 4:16 pm on Jan. 16, 2002
Jeśli jednak cena zakupu Polara M51/52 jest najwiekszą barierą,to może poczekaj jeszcze trochę.W tym tygodniu będę na Targach Rowerowych i dowiem sie czegoś o pulsometrach Sigma Sport.Generalnie są tańsze od Polarów mając podobne funkcje.

ENTRE.PL Team
- Mariusz
- Zaprawiony W Bojach
PAwel,
targi rowerowe odbywały się 17-20 stycznia w Katowicach.Podobno mają zorganizowac jeszcze raz w tym roku w październiku również w Katowicach.
Z tego co zobaczyłem na targach, pulsometry Sigma Sport mogą jedynie konkurować z prostszymi modelami Polarów.Reszta informacji o monitorach Sigmy w dziale Sprzęt.
targi rowerowe odbywały się 17-20 stycznia w Katowicach.Podobno mają zorganizowac jeszcze raz w tym roku w październiku również w Katowicach.
Z tego co zobaczyłem na targach, pulsometry Sigma Sport mogą jedynie konkurować z prostszymi modelami Polarów.Reszta informacji o monitorach Sigmy w dziale Sprzęt.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witam,
Wlasnie w sobote postanowilam kupic sobie ta 'zabaweczke'..... hmm jak dla mnie to M51/52 kosztuje 190 euro! i jest drozsze niz w Polsce, co mnie kompletnie zaskoczylo, Sigma - chyba PC 14- ktora wchodzi w gre kosztuje 49 euro (dawniej 90DM) wiec jest tansza niz w Polsce. To informacje dla tych co mieszkaja blizej granicy i czasami jezdza na zakupy.
Ale wracajac do tematu zakupu, roznica w cenie jest naprawde kolosalna, wiec jak narazie zostalam bez zakupu. Coz, zycie studenta nie jest czasami latwe.
Ale cale szczescie ze kolezanka ma.... i dlatego mam takie, hmm glupie pytanie, ile matrow ma okrazenie na stadionie 800, czy 1000m? Trenowalam cos kompletnie innego wiec naprawde
Pozdrawiam
Wlasnie w sobote postanowilam kupic sobie ta 'zabaweczke'..... hmm jak dla mnie to M51/52 kosztuje 190 euro! i jest drozsze niz w Polsce, co mnie kompletnie zaskoczylo, Sigma - chyba PC 14- ktora wchodzi w gre kosztuje 49 euro (dawniej 90DM) wiec jest tansza niz w Polsce. To informacje dla tych co mieszkaja blizej granicy i czasami jezdza na zakupy.
Ale wracajac do tematu zakupu, roznica w cenie jest naprawde kolosalna, wiec jak narazie zostalam bez zakupu. Coz, zycie studenta nie jest czasami latwe.
Ale cale szczescie ze kolezanka ma.... i dlatego mam takie, hmm glupie pytanie, ile matrow ma okrazenie na stadionie 800, czy 1000m? Trenowalam cos kompletnie innego wiec naprawde

Pozdrawiam
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Nie na kazdym stadionie . Na AWF bieznia zuzlowa wokol stadionu rugby ma dokladnie 500 m . Jesli to stadion lekkoatletyczny to powino byc 400 m ( o ile mierniczy kojarzy system metryczny ) .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
uuuuuuuu, to cos na oko jakos takie duze wyglad....
Dzieki,
biegam gdzie indziej, i z racji ilosci biegaczy kazde 100 metrow jest zaznaczone, tylko teren kompletnie nie plaski.....
Milej pracy
Aga
Dzieki,
biegam gdzie indziej, i z racji ilosci biegaczy kazde 100 metrow jest zaznaczone, tylko teren kompletnie nie plaski.....
Milej pracy

Aga