Bieganie i silny porywisty wiatr
- MadameRose
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42.20
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wiatr nie był taki straszny. Ale ten lód na ścieżkach...Przez większość treningu się zastanawiałam, dlaczego nie zabrałam łyżew? A kiedy się złoszczę to siarczyście przeklinam, więc znowu wyszłam na chama spod budki :P:D
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Wczoraj wieczorem w Poznaniu już trafiłem pierwsze powalone drzewo w poprzek chodnika tak więc były elementy zabawy biegowej
Najgorsze jednak były wiejące w twarz drobinki lodu i śniegu z deszczem, momentami musiałem biec z zamkniętymi oczami bo mnie łzy zalewały (tak się wzruszyłem
)
Dzisiaj od rana jest jeszcze gorzej. Dobrze, że dzisiaj dzień niebiegowy. Za to jutro bbl za Maltą może być łyżwiarsko-figurowy.

Dzisiaj od rana jest jeszcze gorzej. Dobrze, że dzisiaj dzień niebiegowy. Za to jutro bbl za Maltą może być łyżwiarsko-figurowy.
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Uwielbiam tego typu warunki, gdy końcowe km można zrobić z silnym wiatrem w plecy. Szkoda że akurat nie mam na to formy, bo BNP z taką końcówką jest bajeczne 

"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas