Z ciekawosci - możesz wrzucić przykład Twojego planu pod ten czas? Ogólne ramy mnie nie interesują.jacuś9 pisze:Witam serdecznie, proponuje pomoc w biegu na 1km czy to do psp czy gdzieś indziej.
okolice Koszalina
Wiem co to za ciężki chleb bo sam niedawno go zjadłem:) ostatecznie uzyskałem 3 min na 1km i pewnie da sie zejść niżej:)
Oferuje:
wspólne biegi
motywację
mój trening
trening ułożony pod osobę
Jestem w stanie pomoc Ci w poprawieniu wyniku jeżeli na obecną chwile mieścisz się chociaż w 4 min, wspólnie możemy uzyskać 3;20, 3;10 i lepiej
tylko osoby które juz coś biegają i poważnie podchodzą do sprawy szczegóły do omówienia zapraszam wszystkich z silna motywacja !
bieg na 1000m pomoge zejśc do 3:15
- Ewa123
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40,16
- Życiówka w maratonie: brak
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
Nie zaczynaj znowu kłótni bo ten wpis jest ewidentnie wpisany nie czytając 1 i 2 strony.Ewa123 pisze:Z ciekawosci - możesz wrzucić przykład Twojego planu pod ten czas? Ogólne ramy mnie nie interesują.jacuś9 pisze:Witam serdecznie, proponuje pomoc w biegu na 1km czy to do psp czy gdzieś indziej.
okolice Koszalina
Wiem co to za ciężki chleb bo sam niedawno go zjadłem:) ostatecznie uzyskałem 3 min na 1km i pewnie da sie zejść niżej:)
Oferuje:
wspólne biegi
motywację
mój trening
trening ułożony pod osobę
Jestem w stanie pomoc Ci w poprawieniu wyniku jeżeli na obecną chwile mieścisz się chociaż w 4 min, wspólnie możemy uzyskać 3;20, 3;10 i lepiej
tylko osoby które juz coś biegają i poważnie podchodzą do sprawy szczegóły do omówienia zapraszam wszystkich z silna motywacja !
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
- Ewa123
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40,16
Znowu???
Pierwszy raz zabieram głos w tym wątku i daleka jestem od kłótni z kimkolwiek. Posty autora są na bieżaco edytowane, niemniej jednak ciekawa jestem jego koncepcji.
Pierwszy raz zabieram głos w tym wątku i daleka jestem od kłótni z kimkolwiek. Posty autora są na bieżaco edytowane, niemniej jednak ciekawa jestem jego koncepcji.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40min
PROSZE ZNAJDŹ TO SŁOWO I EDYTUJ TUTAJ .............
(*OPIEKA NAD TOBĄ) pokaż jaki dobry jest z Ciebie ŚLEDCZY który trzyma ręke nad moimi ZEZNANIAMI i może jakiś ortograf tym razem zrobiłem tez edytuj
Co my drążymy ? oceniłeś więc odbiłem
nie pobieram opłaty!! czysto koleżeńskie wsparcie biegowe i dodatkowa motywacja dla mnie !
Jak mógłbym pobierać opłate bez waszej wiedzy panowie POZDRAWIAM!
(*OPIEKA NAD TOBĄ) pokaż jaki dobry jest z Ciebie ŚLEDCZY który trzyma ręke nad moimi ZEZNANIAMI i może jakiś ortograf tym razem zrobiłem tez edytuj
Co my drążymy ? oceniłeś więc odbiłem
nie pobieram opłaty!! czysto koleżeńskie wsparcie biegowe i dodatkowa motywacja dla mnie !
Jak mógłbym pobierać opłate bez waszej wiedzy panowie POZDRAWIAM!
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Tak się trochę przypatruję temu tematowi...
Wiecie, osoba trenera/doradcy i motywatora, który jest obok podczas treningu to nie jest nic nowego, dla nas może tak, ale na zachodzie to już jest bardziej rozwinięte i powszechne. Z tego co zrozumiałem to kimś takim by chciał być jacuś, to jest nisza, która w naszym kraju jest słabo, albo w ogóle nie zagospodaroana. Jeżeli jego jedynym pkt w CV jest to, że biega 3min/1km to rzeczywiście dla jakiegoś średniego amatora może się to wydawać dość marne, ale np taki Kruczek (trener naszych skoczków) był jako zawodnik strasznym nielotem, a jednak zrobił z naszych chłopaków ładne latawce.
O ile taka oferta jest kierowana do odpowiedniej osoby (np zapuszczonego 40latka, który chce coś zmienić w życiu, albo do rozpieszczonego 16latka, którego rodzice chcą nauczyć pracy i pozbawić 20kg), to nie widzę powodu dlaczego ktoś, kto biega np 10km w 3Xmin nie mógłby sobie poradzić z tematem, wystarczy podstawowa wiedza i zaangażowanie. Natomiast taki doradca to jak mały aparat cyfrowy, który się kupuje na początku zabawy w fotografa... szybko przestaje nam wystarczać i szukamy czegoś lepszego
A ze swojej strony doradzałbym jacus'owi bardziej skupić się nad poprawnością pisanego tekstu, bo ten potencjalny klient-podopieczny musi mieć pewność, że jego przyszły "doradca" radzi sobie z ortografią - serio, to może zrazić.
Powodzenia
Wiecie, osoba trenera/doradcy i motywatora, który jest obok podczas treningu to nie jest nic nowego, dla nas może tak, ale na zachodzie to już jest bardziej rozwinięte i powszechne. Z tego co zrozumiałem to kimś takim by chciał być jacuś, to jest nisza, która w naszym kraju jest słabo, albo w ogóle nie zagospodaroana. Jeżeli jego jedynym pkt w CV jest to, że biega 3min/1km to rzeczywiście dla jakiegoś średniego amatora może się to wydawać dość marne, ale np taki Kruczek (trener naszych skoczków) był jako zawodnik strasznym nielotem, a jednak zrobił z naszych chłopaków ładne latawce.
O ile taka oferta jest kierowana do odpowiedniej osoby (np zapuszczonego 40latka, który chce coś zmienić w życiu, albo do rozpieszczonego 16latka, którego rodzice chcą nauczyć pracy i pozbawić 20kg), to nie widzę powodu dlaczego ktoś, kto biega np 10km w 3Xmin nie mógłby sobie poradzić z tematem, wystarczy podstawowa wiedza i zaangażowanie. Natomiast taki doradca to jak mały aparat cyfrowy, który się kupuje na początku zabawy w fotografa... szybko przestaje nam wystarczać i szukamy czegoś lepszego

A ze swojej strony doradzałbym jacus'owi bardziej skupić się nad poprawnością pisanego tekstu, bo ten potencjalny klient-podopieczny musi mieć pewność, że jego przyszły "doradca" radzi sobie z ortografią - serio, to może zrazić.
Powodzenia

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Więc poznałem odpowiedź na jedno pytanie, pozostało drugie, skąd bierzesz swoje plany?
Swoją drogą nie rozumiem co w Twoich postach ja mam edytować, ale nie drążmy tego bo oboje wiemy jaka jest prawda, tako rzecze ja, śledczy.
Swoją drogą nie rozumiem co w Twoich postach ja mam edytować, ale nie drążmy tego bo oboje wiemy jaka jest prawda, tako rzecze ja, śledczy.
-
- Rozgrzewający Się
Sylw3g bardzo ładnie WYGA FORUMOWY oceniłeś moja ortografie bystrzacha , znasz Historie tez dobrze no i potrafisz poklasyfikować ludzi wiekowo jesteś zajebisty na 100% szkoda ze tak późno wskoczyłeś do dyskusji i z tak grubej rury od razu
Wszystko was boli może odzywają sie stare kontuzje
te rozmowy już dawno zeszły na pobocze
i bez końca tak możecie wszyscy na 1 ale to tylko zza komputera!
pozdrawiam
Wszystko was boli może odzywają sie stare kontuzje
te rozmowy już dawno zeszły na pobocze
i bez końca tak możecie wszyscy na 1 ale to tylko zza komputera!
pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Widzisz Dybkos a byłes na 100% pewny! to udowodnij że tak napisałem,
na 2 stronie są Twoje słowa !
wszyscy już teraz to czytają i czekają na zakończenie kto kleknie
na 2 stronie są Twoje słowa !
wszyscy już teraz to czytają i czekają na zakończenie kto kleknie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:14
- Życiówka w maratonie: 3:28:34
Sylw3g ma sporo racji w tym, co napisał o niszy, jak i o kwalifikacjach. Nie zgadzam się z kolei z opinią, że jest to dla otłuszczonych 40-latków lub rozpieszczonych 16-latków. Kolega jacus9 zaproponował przygotowania do 3:15 i nic więcej, więc nie zdąży się znudzić, jak kompaktowy aparat cyfrowy. A ortografia też jest ważna, ponieważ niektórych może to zrazić.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czekam.Dybkos pisze:Więc poznałem odpowiedź na jedno pytanie, pozostało drugie, skąd bierzesz swoje plany?
-
- Zaprawiony W Bojach
No i chciałbym powiedzieć, że odczuwam wrażenie że niedługo dostanę wiadomość o tym, że chciałbym się ze mną spotkać i mnie pobić, bo ciągle powtarzasz że jesteśmy cwani zza komputera, nie wypada tak strażakowi. Czekam na odpowiedź dot. planów a na Twoje głupie teksty już nie mam zamiaru odpowiadać, oboje wiemy jak było. Dziękuję i życzę miłego dnia.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
To taki skrót myślowyNie zgadzam się z kolei z opinią, że jest to dla otłuszczonych 40-latków lub rozpieszczonych 16-latków.

Sylw3g bardzo ładnie WYGA FORUMOWY oceniłeś moja ortografie bystrzacha , znasz Historie tez dobrze no i potrafisz poklasyfikować ludzi wiekowo jesteś zajebisty na 100% szkoda ze tak późno wskoczyłeś do dyskusji i z tak grubej rury od razu

jacuś, nie boksuj się ze mną sarkazmem, przecież ja Ci życzę powodzenia

-
- Rozgrzewający Się
Tez chciałbym skończyć odpisywanie bo do niczego to nie prowadzi, jestem niezmiernie zaskoczony postawą niektórych forumowiczów,bardzo dziwnie to wszystko wyszło
skad mam plany? jeszcze na początku napisał bym cos więcej, lecz teraz nie chce wywoływać kolejnych konfliktów bo są już nieuniknione,
nie było nic o biciu, więc spokojnie Śledczych nie wolno bić
bez urazy 1 nie odpowiedziałeś na moje pytanie powyżej więc nie czuję sie zobowiązany.
Sylw3g jak mógł bym boksować się z Tobą skoro mi dobrze życzysz
Ja sie po prostu bronie prosze nmie zrozumieć i postawić w mojej sytuacji, bronie swojego zdania jak na Polaka przystało a zaczęliscie wznosic głosy ze to żle to nie tak ty tego nie potrafisz a to była zwykła zachęta do biegania, nie do trenowania na zawody, przygotowywania na wysoki poziom.
później juz tylko czepianie sie dosłownie o wszystko
nie trzeba być zawodowcem ani trenerem zeby ktos sie podciagnął przy tobie w bieganiu jakby to kogos strasznie bolało i chciał udowodnic za wszelka cene że nie mam racji i nie moge biegać to juz jest bardzo irytujące
Proponuje aby kazdy kto od poczatku czytał te posty i nie brał czynnego udziału w rozmowie króciutko ocenił po czyjej stronie jest racja
bardzo obiektywnie na zasadzie punkt na prawo lub na lewo
może to da nam lepszy obraz niekończącego sie sporu.
pozdrawiam Wszystkich
skad mam plany? jeszcze na początku napisał bym cos więcej, lecz teraz nie chce wywoływać kolejnych konfliktów bo są już nieuniknione,
nie było nic o biciu, więc spokojnie Śledczych nie wolno bić

Sylw3g jak mógł bym boksować się z Tobą skoro mi dobrze życzysz

Ja sie po prostu bronie prosze nmie zrozumieć i postawić w mojej sytuacji, bronie swojego zdania jak na Polaka przystało a zaczęliscie wznosic głosy ze to żle to nie tak ty tego nie potrafisz a to była zwykła zachęta do biegania, nie do trenowania na zawody, przygotowywania na wysoki poziom.
później juz tylko czepianie sie dosłownie o wszystko
nie trzeba być zawodowcem ani trenerem zeby ktos sie podciagnął przy tobie w bieganiu jakby to kogos strasznie bolało i chciał udowodnic za wszelka cene że nie mam racji i nie moge biegać to juz jest bardzo irytujące
Proponuje aby kazdy kto od poczatku czytał te posty i nie brał czynnego udziału w rozmowie króciutko ocenił po czyjej stronie jest racja
bardzo obiektywnie na zasadzie punkt na prawo lub na lewo
może to da nam lepszy obraz niekończącego sie sporu.
pozdrawiam Wszystkich
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:22
Czytam to od poczatku, ta klotnia chyba pojdzie dalej. Ale sie chlopaka doczepiliscie....Dybkos pisze:Czekam.Dybkos pisze:Więc poznałem odpowiedź na jedno pytanie, pozostało drugie, skąd bierzesz swoje plany?
Dybkos, przeciez w pierwszym poscie stoi jak byk, ze kolega uklada plany pod osobe. Zaraz pojdzie zament, ze uklada plany, a nie jest trenerem ale moze rozroznicie plany malo i mocno skomplikowane , he ?? 1x wybieganie 1x rytmy 1x drugi zakres to juz jakis plan, i TAKIEGO TYPU PLAN kolega oferuje, tam wiadomo, troche bardziej rozwiniety, bo kazdy troche ogarniety jest w stanie jakis plan stworzyc. a 3:15/km wiadomo, ze nie kazdy pobiegnie, ale kazdy kto te 40-50min przebiegnie i wiek nie stawia barier do osiagniecia celu.
Chlopak, moze zle napisal swoje intencje lub zle je odebraliscie. Prosze cytat z wielkiej improwizacji z dziadow i powodzenia z interpretacja
Przepraszam, jezeli bylem za chamski, ale na prawde bez przyczyny jedziecie po chlopaku.. i nie mowcie, ze nie bo wszystko widac, tylko ladnie to zamykacie w slowach ^^
"Jezyk klamie glosowi, a glos myslom klamie
Mysl z duszy leci bystro,nim sie w slowach zlamie"
Pozdrawiam
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
PO CO DRĄŻYĆ TEN TEMAT ??????
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA