Sztanga daje popalić !!!
- Pawel271
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:12
- Życiówka w maratonie: 3:16:00
- Kontakt:
Po tych twoich wpisach sam muszę na stadionie sprawdzić swój czas na 800m bo zawsze lubiłem krótkie i średnie dystanse.
Natomiast jeżeli widzisz progres to do przodu trzeba dawać z siebie wszystko byle bez przegięć bo każdy organizm ma swoje granice
napisz jaka jest ta życiówka na 800m
Natomiast jeżeli widzisz progres to do przodu trzeba dawać z siebie wszystko byle bez przegięć bo każdy organizm ma swoje granice

napisz jaka jest ta życiówka na 800m
Pozdrawiam Paweł http://www.ringotresura.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:29
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Santiago
możesz podać źródło tych informacji bo mnie bardzo zainteresowały?
możesz podać źródło tych informacji bo mnie bardzo zainteresowały?
- Ewa123
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40,16
2012Years pisze:Panowie jak myślicie czym się różni siła sztangą a podbiegami ???
Podbiegi kształtują siłę biegową - tę dynamiczną. Jeśli włączysz do tego skipy (pod górę też), wieloskoki - dodatkowo pracujesz nad techniką biegu, co przy 800 jest bardzo istotne. Sztanga jak dla mnie ważna jest przy wytrzymałości szybkościowej.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
2012Years pisze:Ziomy dalej ćwiczę sztangą i jest moc !!! ostatnio z górki 10 stopni w butach biegałem 35km/h !!!
Nie podniecaj sie tyle Buki tylko trenuj .Za duzo myslisz i to jest twoj bład.Mozesz napisac mi swoj plan tygodniowy.Tylko prosze buki zeby to było czytelne i w słupeczu np:
Pon:
Wt:
Sr:
Czw:
Pt:
Sob:
Nied:
-
- Zaprawiony W Bojach
3 serie po 15 pół przysiadów raz w tygodniu małym obciążeniem na suwnicy Schmitta wzmacniają mięsień przez co poprawia się ukrwienie. Biegacz jest w stanie biegać szybciej. To jest takie oczywiste, nie odkryłeś Ameryki buki 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
To jaki jest czas kwalifikacyjny na Mistrzostwa Polski, ze ty z twoimi marnymi 2:01 mozesz tam biegac??2012Years pisze:Spoko ale mi to bardzo pomoże. Co to planu nie podam bo nie mogę już się chwalić plan idzie na halowego Mistrza Polski ;D
Rolli