Nie wiem czy nie za szybko chcesz próbować wejść na taki poziom. Nie mówię, że to nie możliwe ale dopiero co złamałeś 4 godziny a już myślisz o planie w którym w jednym tygodniu (w BPSie jest 200km).
Nie ma reguły ile razy musisz ten trening wprowadzający przed BPSem przerobić - poprostu musisz być gotowy. To jest trening dla doświadczonych ludzi.
Komentarz do artykułu Grzegorz Gajdus - Trening wprowadzając
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, 12:24 przez Adam Klein, łącznie zmieniany 1 raz.
- primo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie chciałem kolegi tak od razu straszyć, ale co racja to racja.Adam Klein pisze:Nie wie czy nie za szybko chcesz próbować wejść na taki poziom. Nie mówię, że to nie możliwe ale dopiero co złamałeś 4 godziny a już myślisz o planie w którym w jednym tygodniu (w BPSie jest 200km).
Nie ma reguły ile razy musisz ten trening wprowadzający przed BPSem przerobić - poprostu musisz być gotowy. To jest trening dla doświadczonych ludzi.
primo
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Prawde mówiąc to 4 złamałem już 2006 natomiast nigdy nie zrobiłem mniej niż 3:50. Oczywiście zdaję sobie sprawe, że może być cięzko. Ale nic na siłe. Chce zrobić przygotowanie dla ambitnego amatora a co będzie z BPS to się zobaczy. Jeżeli nie będę się czuł na siłach to wybiorę jakąs bardziej lajtową wersje. A doświadczenie jakie zdobęde może okazać się bezcenne w przyszłych sezonach.
Dzięki za troskę i dobre rady.

Dzięki za troskę i dobre rady.