Wasze PRy
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
I jakie wnioski z tego wyciągasz? Przyda ci się to?
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dobrze wiedzieć gdzie się stoi, tymbardziej że na stravie, przynajmniej w tej rowerowej są różnego rodzaju chellenge gdzie można równać się do innych. Przykładowo raz miałem przejechane coś koło 2800 km w miesiąc i człowiek myślał że to jest dużo, w Polsce wtedy pamiętam w tym konkretnym miesiącu było top 10, dopóki nie wszedłem w overall, w światowy ranking 

- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
W rankingach zjedzonych pączków, wypitych piw czy wypalonych szlugów też byłoby trudno coś "ugrać".
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To jest bardzo dużo, poziom zawodników world tour. Zarazem świadectwo dobrej formy, żeby wycisnąć taką objętość (nawet tempem emeryta) trzeba być bardzo wyrobionym.Gregor38 pisze: ↑29 maja 2025, 15:42 dobrze wiedzieć gdzie się stoi, tymbardziej że na stravie, przynajmniej w tej rowerowej są różnego rodzaju chellenge gdzie można równać się do innych. Przykładowo raz miałem przejechane coś koło 2800 km w miesiąc i człowiek myślał że to jest dużo, w Polsce wtedy pamiętam w tym konkretnym miesiącu było top 10, dopóki nie wszedłem w overall, w światowy ranking![]()