Proszę o diagnozę.
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Beata ale mi nie chodziło o pojedyncze piknięcie. Z postu zrozumiałem, że jeden bieg jest na pulsie w okolicach 140, a drugi na okolicach 200 

- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
M też nie chodzi o pojedyncze piknięcie - w arytmiach wysokie tętno po skoku utrzymuje się około minuty albo i dłużej. No, ale jak już pisałam - z tym nie da się biec, trzeba się zatrzymać.
Ale jednak generalnie też jakoś nie widzę dłuższego biegu na tętnie w okolicach 200
.
Ale jednak generalnie też jakoś nie widzę dłuższego biegu na tętnie w okolicach 200

-
- Stary Wyga
Beato, wysokie tętno utrzymuje mi się podczas całego biegu, natomiast innym razem mam "normalne". Ale po przeanalizowaniu i podpowiedzi Skoor - a widzę faktycznie, że winna jest dieta.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:27
Przede wszystkim niemożliwe jest mieć tętno 135-145 podczas wybiegań 20-30 kilometrowych przy podanej życiówce i HR-max. Przy słabej baterii w pasie różne cuda miałem na wykresach nieraz. Tu doszukiwałbym się wyjaśnienia.
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
jak bateria już siada w moim czujniku na pasie piersiowym (a nie w zegarku), to też tak mam, że w truchcie raz 120 a za chwile 250 
zmiana bateri na nowa i wszystkjo OK

zmiana bateri na nowa i wszystkjo OK
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
- adam99
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40'20"
- Życiówka w maratonie: 3:13:21
Daj znać jak Ci poszło. Sam zastanawiałem się nad tym planem kiedy przygotowywałem się do maratonu w zeszłym roku ale jakoś nie miałem do końca przekonania.
5km - 20:02; 10km - 40:20; HM - 1:26:37; M - 3:13:21
"Wyniki nie przychodzą wtedy kiedy ich oczekujemy ale wtedy kiedy jesteśmy na nie gotowi"
Mój Blog
Komentarze
Garmin
"Coco jambo i do przodu..."
"Wyniki nie przychodzą wtedy kiedy ich oczekujemy ale wtedy kiedy jesteśmy na nie gotowi"
Mój Blog
Komentarze
Garmin
"Coco jambo i do przodu..."