FATALNE zawody mimo ZYCIOWEJ formy, co moze byc przyczyna?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Rembrandt
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 36:27
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

nestork pisze:Sprawdź:
1. Niedoleczona choroba
2. Stres życiowy
3. Brak motywacji
4. Brak wysokowęglowodanowego posiłku na kilka i kilkanaście godzin przed startem.
5. Niedyspozycja dnia
Podpisac sie moge jedynie pod podpunktem nr 5. 1-Choroby nie mialem,2- ogolem jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem, wiec stres tez mozna wykluczyc ;) 3-Motywacja zawsze na wysokim poziomie, chociaz moze tego dnia akurat cos w tej kwesti moglo nie zagrac.. 4- Przed startem ryz z dzemem, bardzo dobrze wchodzi zazwyczaj.
PKO
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

Rembrandt pisze: Od 2 dni zaczal troche bardziej doskwierac mi katar, a wczoraj dlugo przybywalem z chorym kolega, jednak watpie, zeby cos mi bylo bo czuje sie zdrowo. Niemniej temperature dla pewnosci warto zmierzyc, to dobra sugestia. Ogolem plan na nastepne dni wyglada tak, ze jutro i pojutrze wybiegania i rytmy, a we wtorek luzniutka zabawa biegowa i dopiero w srode mocniejszy akcent czyli 10km po 3;45/km co i tak powinno byc bardzo luzne, patrzac na to ze tyg temu podczas 16km dycha po drodze wyszla po 3;49/km... No i w weekend to nieszczesne 5km dotego na 9;00
Jak mówisz, że zmęczenie sie nawarstwia, to czemu z 7 dni treningowych, nie biegac 5 dni treningowych w tygodniu zawodów?
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dlaczego? Młody wiek + mały staż biegowy = obawa o spadek formy gdy tylko zluzujesz trening :) z czasem będzie łatwiej opuszczać gdy potrzeba.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ