Nie przełączyć, a zaliczyć ciężkie nogi z braku glikogenu. Przełączenie i kilkanaście dni, choć im częściej się praktykuje tym łatwiej wchodziBylon pisze:Trzy dni nie wystarczają, żeby się przełączyć - moim zdaniem.
LCHF stosuję czasem na wyjazdach, w górach. Bardzo stabilne energetycznie.
Co to jest Akcent w treningu biegowym?
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dostałem ciężkich nóg na treningu. Nie wiem czy znaczenie miał tylko poprzedni trening, czy może wynik serii treningów. Mogę sobie wyobrazić sytuację, w której małe deficyty regeneracji nakładają się na siebie. Organizm prawdopodobnie potrafi się regenerować podczas treningu, ale być może do tego trzeba go jakoś przyzwyczaić.
Co do ciężkich nóg na diecie producentów masła. Wybrałem się do lekarza ogólnego, żeby się wypytać o ten typ diety, o przeciwwskazania, o zalecenia i dostałem wykład o urozmaiconym jedzeniu. Myślę, że nie do końca pani doktor rozumiała ideę, bo zaczęła wspominać o Dukanie. Przy okazji zaczęła mi wyliczać z głowy żywieniowe zapotrzebowanie na białko, dosyć biegle
. Także bez szerszej wiedzy przełażenie na taką dietę, żeby tylko sprawdzić 'ciężką nogę' nie ma sensu.
Co do ciężkich nóg na diecie producentów masła. Wybrałem się do lekarza ogólnego, żeby się wypytać o ten typ diety, o przeciwwskazania, o zalecenia i dostałem wykład o urozmaiconym jedzeniu. Myślę, że nie do końca pani doktor rozumiała ideę, bo zaczęła wspominać o Dukanie. Przy okazji zaczęła mi wyliczać z głowy żywieniowe zapotrzebowanie na białko, dosyć biegle