marcinostrowiec pisze:
jak zwykle pajacujesz i sie popisujesz to oczywiste że bieganie szybko szkodzi zdrowiu zatem trenowanie szybkie też, jak sie jest młodym bogiem to sie o tym nie mysli
większość Twoich postów to pogarda dla innego zdania to bardzo smutne
ale zmęczyło mnie twoje chamstwo więc proszę o nie komentowanie przez Ciebie moich wpisów mogę na to liczyć ?

serdecznie proszę
wiem że chcesz napisać że jak czytasz takie bzdury to musisz je prostować ale widzisz na tym polega życie ze ludzie maja inne zdania o ile odnoszą sie do siebie z szacunkiem chętnie bym Cie czytał no ale jesteś zwykłym chamem

No, obiecac ci nie moge.
Ja wiem, ze teraz przez pryzmę zemsty nie dojdzie do ciebie sedno tego co napisze ale spróbuje...
Kultura dyskusji polega na tym, ze to jest wymiana zdań i argumentów. I jeżeli ktoś ma inne zdanie, powinno się to zaprzeczyć i uargumentować. Jak ochłoniesz i jeszcze raz przeczytasz to co napisałem, może dopatrzysz się tego, ze ja zaprzeczyłem tylko twoja wypowiedz. Może bardzo ostro, ale tylko krytycznie i na temat. Krytyka jest cywilizacyjna wyrazem oceny tezy.
Niestety jedyne co ci wpadło do głowy jest atak poniżej pasa i ubliżanie. Niestety z kultura dyskusji, nawet bardzo ostrej dyskusji, nie ma obelga nic wspólnego, i świadczy o pewnych cechach charakteru. Cechach, które nie chce tu oceniać.
I jeszcze raz moje zdanie:
Twierdzenie, ze szybkie bieganie jest szkodliwe dla serca jest zwyczajna bzdura. I to potwierdzają najnowsze badania naukowe.
Pozd.
Rolli