Kilka pompek - i słaby? Człowieku, ja w tym wieku nie potrafiłem zrobić nawet jednej!C4zZu pisze:Jestem strasznie słąby(kilka pompeczek)
Opona,chude ręce.Biegi czy Siłownia ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wypass pisze:wonio - kozak forma
Zgadam się, ale... kurde, jak próżnym trzeba być, żeby sobie takie zdjęcie do lustra robić, do tego z goła klatą? Jak panienka w różowym, jeszcze tylko kaczego dzióbka brakuje

- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Strasznie się na ten atlas uparłeś. Codzienne ćwiczenia siłowe to kuriozum.
Ciekawi mnie też, czemu zaczynasz "od poniedziałku".
Rób, jak uważasz.
Rób, jak uważasz.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Rozgrzewający Się
"Strasznie się na ten atlas uparłeś. Codzienne ćwiczenia siłowe to kuriozum.
Rób, jak uważasz."
Bo od poniedziałku najlepiej się zaczyna proste.A atlas dlatego że bieganie i jaskółkami mięśni których nie mam sobie nie wyrobie.I nie poto były wypierdalane pieniądze w błoto,żeby atlas tylko stał.Czemu nie możesz mi powiedzieć ze atals + bieganie to dobry czy zły plan ? Powiedz dobry rób tak i jazda,będzie zły to powiedz czemu.Mogę robić te jaskółki itd,ale to mi nie da pożądanego efektu.
Rób, jak uważasz."
Bo od poniedziałku najlepiej się zaczyna proste.A atlas dlatego że bieganie i jaskółkami mięśni których nie mam sobie nie wyrobie.I nie poto były wypierdalane pieniądze w błoto,żeby atlas tylko stał.Czemu nie możesz mi powiedzieć ze atals + bieganie to dobry czy zły plan ? Powiedz dobry rób tak i jazda,będzie zły to powiedz czemu.Mogę robić te jaskółki itd,ale to mi nie da pożądanego efektu.