Opinia o planach treningowych.

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
tomek_runner
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:32
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

bjj pisze: Ja pracuje po 12h i idę do pracy 3-4 razy w tygodniu. Dodatkowo z tych 12h mam 6h wolnego
Ku*wa i płacą ci jeszcze za to :bum: muszę poważnie porozmawiać ze swoim szefem. Ja mam tygodnie że robię po 12-14 i to po 6-7 dni. Potem jeszcze pogadam z żoną że muszę trenować 2 razy dziennie, potem jeszcze ustawię swoją córkę że tatuś musi biegać by być szczęśliwy, a potem jeszcze podejmę próbę przemówienia do rozsądku mojemu kotu.. nie, chociaż to nic już nie zmieni.
PKO
acer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 57
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tomku chyba niepotrzebnie się napinasz ;) tak to w życiu jest, że jeden ma łatwiej a drugi gorzej ....ja sobie potarzam, jeszcze rok, dwa..... skończy się budowa...oj będzie duuużżżo czasu na bieganie albo ....remonty ;)

Biegajmy swoje, nawet gdybym miał sporo wolnego czasu to i tak nie chciałby mi się trenować codziennie i po kilka godzin.... czas z rodzinką jest bardzo ważny....najważniejszy :)
Obrazek
Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

acer pisze: czas z rodzinką jest bardzo ważny....najważniejszy :)
Dokładnie :usmiech: Czasami można się obudzić z ręką w nocniku. Wątpie czy jakakolwiek kobieta na dłuższą metę potrafiłaby zaakceptować sytuację, w której jej facet poza normalną pracą przeznaczałby swój wolny czas na 2-3 treningi dziennie (pomijam zawodowych sportowców, bo to troche inna para kaloszy) :usmiech: Zdecydowana większość z nas jest amatorami i o rekordy świata walczyć nigdy nie będzie. Trzeba po prostu stworzyć odpowiednią hierarchię i spojrzeć czasami też na ludzi, którzy nas otaczają, bo w końcu rodzina powinna być dla każdego najważniejsza :usmiech:
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ