800 na 1.56
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
adam1adam pisze:Moze tez sprubuje rozruszac stare kosci "pobiec cos mocnego 800m"wlasnie znalazlem moje stare kolce.
Biegam tylko rozbiegania 12km (nie ma czasu) , ale jak wlacze powtozenia
np.300m szybko ale luzno na 3min przerwach raz dwa razy w tygodniu to moze
i zlamie 2:10 (M 45) i tobie tez bym to proponowal i do tego jakis ciagly
8km -3:50km/min masz wiecej czasu.
Powodzenia
Trening Progowy 8km-3:50/km-to już niezły ogień. Wczoraj taki zrobiłem. W planie miało być 10km, ale po 8 tak sie upodliłem , że zdecydowałem sie zakończyć trening.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rolli, znam takich ludzi którzy mieszkają poza Polską i mając bite 40 lat nadal świetnie biegają 400-800m. Różnica miedzy tymi co żyją w Polsce ,a tymi którzy na zachodzie Europy polega na tym , że Ci drudzy doskonale znają sie na suplementacji i nie boja sie jej użyć. Przede wszystkim znają moc ziół dzięki którym nabierają wigoru (podbijają TESTOSTERON) i potrafią szybko się zregenerować.Rolli pisze:W Polsce malo spotykane, a na zachodzie bardzo popularne zawody z udzialem weteranow.adam1adam pisze: i zlamie 2:10 (M 45)
Zobacz meldunki do Mistrzostw Europy Weteranow 2012 w Zittau (zaraz za granica): M45 jest 48 zameldowanych, z Polski "0". Co sie dzieje? Tylko maratony? Gdzie sa Sredniacy z lat 70-80-90? Sport tylko w TV?
Czasy kwalifikacyjne na Misrzostwa Niemiec Weteranow na 800m w M45 jest 2:15... spruboj! Ja mam.
Pozd.
Rolli
U nas w Kraju też zaczyna docierać do ludzi, że nie trzeba brać ciężkiej chemii żeby być mocnym, a wszystko czego nam trzeba stworzyła sama natura.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Do kogo piszesz?paweł1946 pisze:No to mamy pracusia
...
Przedstaw nam bazę tlenową jaką zrobiłeś ?
-
- Zaprawiony W Bojach
To jest taka mala bajka...apaczo pisze: Rolli, znam takich ludzi którzy mieszkają poza Polską i mając bite 40 lat nadal świetnie biegają 400-800m. Różnica miedzy tymi co żyją w Polsce ,a tymi którzy na zachodzie Europy polega na tym , że Ci drudzy doskonale znają sie na suplementacji i nie boja sie jej użyć. Przede wszystkim znają moc ziół dzięki którym nabierają wigoru (podbijają TESTOSTERON) i potrafią szybko się zregenerować.
U nas w Kraju też zaczyna docierać do ludzi, że nie trzeba brać ciężkiej chemii żeby być mocnym, a wszystko czego nam trzeba stworzyła sama natura.
Ja sie poruszam od paru lat w czolowych stawkach weteranow niemieckich i nie spotkalem sie nigdy z tematem ziol, niby ich tak waznej roli lub jakegokolwiek intensywnej suplementacji takich czarodziejskich ziolek.
Tematy sa te same jak w Polsce:
Chemia na pierwszym miejscu. Low carb, bialko-tluszcz, minimum kalorii (najnowsze tematy)
Roznica jest taka, ze bardzo duzo vegetarinow i veganow w sporcie. Inne jedzenie na codzien. Ale to jest temat na inne watki.
Rolli
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rolii, wiadomo że chemia ( i to ta w ampułkach) jest u nich na pierwszym miejscu, to nie podlega dyskusji. Ale i o niej od dnich nie usłyszysz. Nikt Ci nie zdradzi na czym jedzie.
Ja jeszcze kilka lat temu też nie wierzyłem w moc ziół, aż mnie namówili koledzy z USA którzy mając 40/50 na karku są w wyśmienitej formie i tryskają energią. W końcu dałem sie namówić i wiem , że to był strzał w 10-ę!
Bez toksycznej chemii, zdrowo i bezpiecznie.
Zobacz moja skromną osobę. Teraz zbliżając sie do 40-ki trenuję 7 dni w tygodniu i nie jestem przetrenowany. Na zmianę, jednego dnia siłownia , drugiego biegam. Wyglądam o 10 lat młodziej niż moi koledzy, tryskam energią i wigorem a na zawodach biegowym nie raz staje na podium.
Tak teraz wyglądam mimo braku sprecyzowanej diety.
http://sportacademy.pl/smf/index.php?topic=225.0
Ja jeszcze kilka lat temu też nie wierzyłem w moc ziół, aż mnie namówili koledzy z USA którzy mając 40/50 na karku są w wyśmienitej formie i tryskają energią. W końcu dałem sie namówić i wiem , że to był strzał w 10-ę!
Bez toksycznej chemii, zdrowo i bezpiecznie.
Zobacz moja skromną osobę. Teraz zbliżając sie do 40-ki trenuję 7 dni w tygodniu i nie jestem przetrenowany. Na zmianę, jednego dnia siłownia , drugiego biegam. Wyglądam o 10 lat młodziej niż moi koledzy, tryskam energią i wigorem a na zawodach biegowym nie raz staje na podium.
Tak teraz wyglądam mimo braku sprecyzowanej diety.
http://sportacademy.pl/smf/index.php?topic=225.0
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja tobie to wszystko wierze, ale ty mylisz kolejnosci:apaczo pisze: Zobacz moja skromną osobę.
Na pierwszym miejscu jest:
1. Trening
2. Trening
3. Trening
...
8. Trening
9. Plan treningowy
10. Talent
11. Geny
12. Psychika
13. Kipy i Alk
14. Diety
15. Praca
16. Rodzinne otoczenie
17. Odzywki
18. Sprzent
19. Ziola?
...
Mozna troche pozmieniac, alle nie duzo.
Mimo to poczytam troche o tych ziolach.
Gdzie znajde twoje wyniki (PM) bo nie tak dawno rozmawialem z jednym biegaczem, ktory byl swiecie przekonany ze on biegajac 19:5x/5k jeden z najleprzych sportowcow M45 na swiecie jast.

Niestety musialem go obudzic!
Pozd.
Rolli
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rolli, zgadzam się z tobą w 99,9%
geny i praca praca i jeszcze raz praca, do tego szczypta $ i jest dobrze
W razie chciałbyś sprawdzić co można osiągnąć z pomocą ziół, to pisz na PM, zawsze pomogę

geny i praca praca i jeszcze raz praca, do tego szczypta $ i jest dobrze
W razie chciałbyś sprawdzić co można osiągnąć z pomocą ziół, to pisz na PM, zawsze pomogę
- adam1adam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:10
- Życiówka w maratonie: 2:32:24
Sprawdzian na 800m (obiecalem ale nic z tego nie bedzie) , ale byl
otry (dla mnie ) bieg na dyche .
21.Vatenfall Zity Nacht -Berlin i niezle 34:04 (41miejsce) .
Refleksja- jak mnie minelo na koncowce dwoch mlodych spintem to
pomyslalem o 800m,ale nie moglem sie poderwac.
Suplementacja - dobre jest Law Carbo uzywam do wody minelarnej daje
dobry smak.
Odzywianie- jak popatrzy sie na murzynow jacy sa chudzi to tylko chyba
wegan moze mu dorownac , ale zeby od razu z tego powodu
rezygnowac z golonki?
Mit - ze tylko czarni moga wygrywac dlugie dystanse po finale IO 10.000m
pozostje chyba tylko mitem- mam na mysli Rappa od Salazara.
dobry smak.
rezygnowac z golonki?
-
- Zaprawiony W Bojach
Bekele mial troche szybciej biec i dbac o tempo od samego poczatku. To zawsze bylo jego przewaga nad innymi. Wtedy by Rupp i Mo spuchneli. A tak przegral przes swoj wlasny blad.paweł1946 pisze:adam1adam pisze:Sprawdzian na 800m (obiecalem ale nic z tego nie bedzie) , ale byl
dobry smak.
rezygnowac z golonki?
Salazar ma kasę a anglicy też go wspierali. Za niedługo nie będzie liczył się talent a to kto ma kasę. Bo te wszelkie pomysły salazara są bardzo drogie...;/ Biedny Bekele oszukali mistrza ;/
-
- Zaprawiony W Bojach
Andrzej... nie przesadzaj: 34:05!adam1adam pisze: 21.Vatenfall Zity Nacht -Berlin i niezle 34:04 (41miejsce) .

- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
witam! Jest mi miło , że ludzie zaczynają sie interesować wpływem ziół na kondycję sportowca, oraz aspektami prozdrowotnymi. Myślę , że już czas abym otworzył na tym forum nowy temat mówiący jakie zioła są wykorzystywane w sportach wyczynowych.evodr pisze:Witam, jak zgłębić temat tych ziołowych szeroko pojętych spraw:)? po samym przeczytaniu art o dr. Ożarowskim wypada sie zainteresować:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
myślę że pomysł świetny - czekam z niecierpliwością;) bo w wątku o 800m można się jego obecności (wątku) nie domyślić:) osobiście biegaczem jestem słabym i początkującym ale z roweru rozszerzam działalność na triathlon więc walczę z przejściem bariery 4min/km na 10km a wszelakiego zagadnienia o polepszeniu i usprawnieniu działalności naszej maszynerii komórkowej są niewątpliwe ciekawe w dzisiejszym syntetycznym świecie:)
czekam i pozdrawiam:)
Droździu
Droździu
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chciałeś to masz:evodr pisze:myślę że pomysł świetny - czekam z niecierpliwością;) bo w wątku o 800m można się jego obecności (wątku) nie domyślić:) osobiście biegaczem jestem słabym i początkującym ale z roweru rozszerzam działalność na triathlon więc walczę z przejściem bariery 4min/km na 10km a wszelakiego zagadnienia o polepszeniu i usprawnieniu działalności naszej maszynerii komórkowej są niewątpliwe ciekawe w dzisiejszym syntetycznym świecie:)
Droździu
viewtopic.php?f=20&t=29468
w tym temacie wypisze wszystko co wiem na temat ziół wykorzystywanych w legalnym dopingu
Wiedza ta jest dosyć obszerna, poparta latami praktyk na sobie i moich podopiecznych. Stosując jedne zioło jesteś mocny, ale łącząc kilak stajesz się naprawdę groźnym przeciwnikiem .
Wprowadzę was w świat wiedzy dawno zapomnianej a która teraz na zachodzie Europy i USA przechodzi renesans. Szykujcie sie na bice życiówek i pamiętajcie , że najwarznejszy jest trening, reszta to dodatki które mogą zmienić wiele
Ostatnio zmieniony 08 sie 2012, 13:48 przez apaczo, łącznie zmieniany 1 raz.