chyba ,że się wypowie jakiś trener. Ja nigdy nie dźwigałem wolałem podjazdy siłowe na twardym przełożeniu w treningu na szosie ,a jak zacząłem więcej biegać to śmigam pod górę i jest super. I jeszcze jedno dobry kolega który jest świetnym góralem kiedy go zapytałem co mam zrobić żeby poprawić wyniki odparł po prostu trenuj tak samo tylko szybciej biegaj
Sztanga daje popalić !!!
- Gump
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja tam się nie znam, ale zbyt dużo dźwigania to kiepski pomysł ,są inne sposoby nikt tu Ci nie doradzi i nie rozpisze planu
chyba ,że się wypowie jakiś trener. Ja nigdy nie dźwigałem wolałem podjazdy siłowe na twardym przełożeniu w treningu na szosie ,a jak zacząłem więcej biegać to śmigam pod górę i jest super. I jeszcze jedno dobry kolega który jest świetnym góralem kiedy go zapytałem co mam zrobić żeby poprawić wyniki odparł po prostu trenuj tak samo tylko szybciej biegaj
coś w tym na pewno jest bo jak się ścigałem to też było i jest całkiem podobnie.
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Bo nie szanujesz swojego organizmu. Zapominasz o "cudownym" wpływie odpoczynku na osiągane wyniki. Nastawiasz się na szybkie wyniki, a tak po prostu się nie da 
- fotman
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Buki, a konsultowałeś te harce ze sztangą ze swoim trenerem?
Może jednak on powinien wiedzieć o twoich pomysłach na trening?
Może jednak on powinien wiedzieć o twoich pomysłach na trening?
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
-
2012Years
- Wyga

- Życiówka na 10k: 38:36
Piotrze jesteś niegrzeczny. Nie wolno obrażać nikogo czy to jest Buki czy inny człowiek. Nie robię sobie jaj a pytam o rady. To forum jest po to by pytać i by dostawać odpowiedzi. No i co że miałem wiele kont ??? Nie moja wina ja chce wiedzieć po prostu dużo o bieganiu !!!
-
szefo141
- Wyga

Buki ale czy Ty w koncu zrozumiesz ze w wyniku nie liczy sie tylko trening? Na wynik sklada sie wiele rzeczy! W tym wypoczynek! Masz trenera sluchaj sie go a jesli nie ma u Ciebie autorytetu i uwazasz ze zle robi to go zmien i tyle! Nie masz wiedzy zeby sie sam trenowac a jak to bedziesz robil to uwierz nie pobiegniesz nawet 2 min a co dopiero 1,50 !
-
matee
- Dyskutant

2012 Years: Tak jak koledzy pisali, miedzy treningami siłowymi zrób przynajmniej dwa dni przerwy, jak nie dasz rady to ogranicz się do jednej sesji treningowej w tygodniu, pamiętaj o dobrej diecie i odnowie biologicznej (Sauna, basen itp.) Regeneracja jest bardzo ważna, zadbaj o dobry sen i nie lekceważ rozciągania, piszesz że masz grube uda, siłownia ci w tym nie pomoże, wręcz przeciwnie twe mięśnie będą raczej się rozrastać bądź też nabierać definicji.
Nie wiem czy słyszałeś: "zanim założysz kolce, przebiegnij maraton"
Nie wiem czy słyszałeś: "zanim założysz kolce, przebiegnij maraton"
-
matee
- Dyskutant

Najważniejsze rób wszystko z głową i dokładnie przemyśl, trenuj i bądź w swych treningach systematyczny i wytrwały, wyniki same przyjdą.
-
matee
- Dyskutant

W Takim razie, co powoduje sztanga? Dopiero się uczę i być może jestem w błędzie