więc - jezeli przygotowujesz się do średnich dystansów (800-3000m) wtedy rób krótkie podbiegi typu 10-20''
a) sprint pod góre p. dowolna
b) w tempie przebiezki p. trucht/marsz w dół
Co do syletki - nad tym zawsze trzeba sie skupiać

Naataaliaa81 pisze:Wytłumaczycie mi o co chodzi w etapie 3, pierwszy tydzien (wtorek) pierwsza tabela w etapie 3
Potraktuj trening piłki, jako trening i już tego dnia nic innego nie wciskaj. Możesz potraktować to jak pewien substytut "szybkości" szeroko pojętej. Trening typowo biegowy możesz ewentualnie wykonać innego dnia, ale nie wiem jaki masz plan tygodnia.Gospo pisze:Cześć wszystkim!
Słuchajcie, mam pytanko. Uruchomiłem już ten trening, ale mam pewną zagwozdkę. Chodzi o to, że w każdą środę gram amatorsko z kumplami w piłkę. Jest to 1,5 do 2 godzin dość intesywnego grania. Po takim treningu jestem dość zmęczony. Powiedzcie mi, czy gdybym np. trening biegowy zrobił rano przed pracą (z reguły biegam wieczorami) a wieczorem poszedł sobie na piłkę, czy to w jakis posób koliduje? Pomaga, przeszkadza? Ta piła daje mi sporo radochy i odstresowania, nie chciałbym z tego rezygnować.
Dzięki za pomoc!
Pozdro!
Karol
30 minu spokojnego biegu.Lordbrandman pisze:Cześć forumowicze!
Zwracam się do was prośbą o wskazówkę. Otóż chodzi mi o rozwinięcie :
"30' + [T5k] 4x600m /p.3-4' trucht lub marsz "
Chodzi tu o [T5k]. Na czym polega tempo startowe i/lub moje [T5k] wynosi 04:54 w jakim czasie mam przebiec [T5k] 4x600m?
Przepraszam, ale nie rozumiem../
Liczę na wyrozumienie,
Pozdrawiam!