Ja ustawiam sobie 20 km zadanego tempa jak biegnę 10-15 ...szy pisze:A przy okazji Was spytam o jedną rzecz, która mnie trochę wkurza w F305:
Biegam czasem z wirtualnym partnerem, którego sobie załączam poprzez Training > Workout > Quick. Problem w tym, że po podaniu odległości/czasu w jakim chcę skończyć trening (np. 10 km), Garmin samoczynnie mi wyłącza trening (np. równo po 10km) mimo że biegnę dalej i przestaje mi rejestrować trasęTrochę wkurzające, bo nie każda trasa jaką biegam jest wyznaczona do metra. Macie na to jakiś sposób?

Kurczak, zupełnie nie wiem o czym mówisz, ale sprawdzę przy najbliższej okazji. Wydaje mi się natomiast, że strzałkami do WP się nie doklikamlubusz pisze: Po włączeniu urządzenia z oknami pomiarowymi (po wyszukaniu satelit same się włączą lub mode w czasie wyszukiwania), przyciskami góra-dół znajdź "Wirtualnego Partnera". Przytrzymując przycisk ustaw wymaganą wartość tempa biegu. Ustaw alerty dystansu. Po prostu nie ustawiaj "WP" poprzez własne treningi. Bieg kończ start-stop
Pozdrawiam.