1 km w 2.50 min + pulsometr

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
jaq
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Scip ! Zostaly Ci w zasadzie 2 miesiace ! Mysle ze mozesz "zaryzykowac" z tym przykladowym treningiem od Montano ! Czasu moze nie masz zbyt wiele ale ...
Tez zaczynalem w wieku 18 lat , tylko ze ja na swoj wynik zapracowalem w 7-8 miesiecy ! Najwazniejsze -  jesli czujesz ze juz naprawde nie mozesz nie rob na sile calego planu - odpusc sobie 1,2 serie  ale tez nie olewaj za bardzo ! Ja biegalem na zwirowej nawierzchni Ty jesli masz tartan i kolce do dyzpozycji mozesz urwac jeszce pare sekund ! Zrob swoje i za 2 miesiace pochwal sie co z tego wyszlo ! Obstawiam realnie ze mozesz wykrecic jakies 3 - 3.05 !!! ( bardziej optymistyczna wersja to 2.58- 3.00 !!!)
Jaq
PKO
mosquito
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Scip zapewne startujesz do którejś szkoły strażackiej. Ja w zeszłym roku startowałem do cspsp. Niestety zabrakło mi jednej poprawnej odpowiedzi do zaliczenia testu.
A co do biegu to przygotowywałem sie w ten sposób że po prostu biegałem w tempie około 4,50 min/1km przez 1 godzine 3 razy w tygodniu, przeplatając to na początku z marszem. Udało mi sie wtedy w 2,5 miesiąca wypracować czas 3,08 min na egzaminie.
Moim zdaniem lepiej sie nie forsowac z treningiem i sobie czasem odpuścić niz sie przetrenować i złapać kontuzje.
Pamietaj odpoczynek to bardzo wazna część treningu

(Edited by mosquito at 2:40 pm on April 17, 2004)

(Edited by mosquito at 2:42 pm on April 17, 2004)
To nie styl walczy ale człowiek.
scip
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

nie szkola strazacka tylko awf .. wydzial rehabilitacja ... :D
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ